mimantonijin mali vrt |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | ||
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Siječanj 2015 u 10:29 |
|
Kud Josipa, tud i ja... dosad još nisam bila u tvom vrtu... jako mi se sviđa. Ostavljam ti pozdrav u nadi da ćeš se javiti kojom novom fotkicom...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mima vidim da si sa bosuta...prekrasan vrt...nemam rijeci....ja sam malo dalje od bosuta al to je rijeka moga grada....javi se...vidim da te dugo nema.....
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
melisa
Novo sjeme Pridružen: 21 Svibanj 2010 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
aaa...i meni je isto tako... hehehe...
|
||
mimantonija
Upravo klijam Pridružen: 08 Travanj 2013 Status: Offline Bodovi: 109 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Melisa, eto skuzih te, napredak učim, učim..pozz
|
||
melisa
Novo sjeme Pridružen: 21 Svibanj 2010 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 51 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mimantonija....sve pohvale za trud...divota prava...
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eeej, pozdrav prijo
|
||
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
.
|
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Biti će, ali nešto ne mogu prebaciti slike u svoju galeriju, samo ove dvije, vrnem se ja..Pozdrav ti Camellia
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_cvijeca/60049.aspx][/URL]
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hehe, a zamisli sada poslije kisa, ima da hodamo ispikani od glave do pete..jesmo Slavonci ili nismo
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisa, isto vrijedi, hvala ti, bavim se vrtom koliko stignem, nije koliko bi zeljela, ali biti ce dana..
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Smail, oprosti, ja sam ti po prirodi brzopleta, nisam vidjela komentar, hvala ti, voljela bi se i cesce s vama druziti, ali ne dozvoli mi bebač..pozzz ti
|
||
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prošetala sam tvojim vrtom i stvarno sam se oduševila ljepotom.Poseban mi je položaj uz rijeku,moja tiha patnja.Okućnica ti je prekrasna ,a nadam se da će slika biti još.
|
||
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ponovo sam prošetala tvojim vrtom od prve do zadnje stranice, zavirila u svaki kurak, obranila se od komaraca uz rijeku , odmorila se na tvojoj terasi. Sad ti šaljem pozdrave jer odo dalje .
|
||
Pozdrav iz Osijeka
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
o super, hvala ti, sada znam kako ću s njim na kraj.
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bolje vas našla, hvala anabistrica, puno pozdrava iz Slavonije.
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cvijet je Alstromeria. Google će ti dati podatke o uzgoju biljke.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobrodošla Mimantonija u cvjetno društvo. Nadam se da ćeš dugo ostati s nama da možemo uživati u ljepoti tvoga vrta kraj rijeke.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
mimantonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/slike_cvijeca/59398.aspx -
ovaj cvijet mi se svidio i kupim ga, premda ne znam kako se zove i kako se odrzava, teta koja preprodaje ama nista ne zna o cvijecu..vjerovali ili ne
|
||
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |