|
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() Objavljeno: 28 Rujan 2010 u 08:46 |
Sretan rođendan draga Niho!!!
Oprosti mi što kasnim, ali nosim najljepše želje i neka dugo dugo tvoja vesela narav uveseljava sve oko sebe.
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
Sa malim zakašnjenjem čestitam ti rođendan, draga Niho....Neka ti se ostvare sve želje koje želiš i neka te prate sreća i zdravlje i neka te kaktusi i cvijeće uveseljavaju svaki dan....Poklanjam ti ovaj nedavno procvjetali cvijet....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
Želim ti puno sreće i veselja , a najviše zdravlja i uživanja u svemu kaj nam život pruža !
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() |
sve najbolje Niho i puno zdravlja i veselja
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() |
SRETAN ROĐENDAN NIHO !!!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() |
Sretan rođendan Niho, želim ti sve najbolje.
![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() |
Sa zakašnjenjem sretan rođendan i puno svega lijepog ti želim
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
Draga Niho, sa zakašnjenjem ti čestitam rođendan! Puno zdravlja, sreće i sve ono što si i sama poželiš nek ti se ostvari ti želim!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() |
I ja sa malo većim zakašnjenjem imam samo najljepše želje koje ti mogu uputiti. Velika
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() |
Draga moja,izvini sto kasnim ali sinoc sam se vratila iz Bosne i sad sam opet na netu.
Neka te prati zdravlje..punoooo zdravlja i srece u narednih jos 100 godina ![]() SRETAN RODJENDAN...!!! ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
Našoj najveselijoj osobi na forumu sve naj naj naj
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() |
Draga Niho, s malim zakašnjenjem želim ti sretan rođendan,. ostvarenje svih želja i puno, puno zdravlja.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |