Upute: salv. tehnika: zemljane tegle |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Listopad 2010 u 14:45 |
Moon, podsučimo rukave i u akciju.
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ispasti će ti i ljepši jer u mojima su već bile ljubičice pa mi je bilo nezgodno ih raditi, danas san jednu praznu radila i mislim da će mi puno bolje ispasti. ako ti još što bude nejasno dok budeš radila pitaj na pp jer tu ću sigurno vidjeti odmah.ako ne nađeš ljepilo mogu ti ja poslati.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Antonija, ako meni ispadnu i deseti tak, ja bum sretna1
Vi ste moj anđelek! Baš Vam hvala! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možda ne bih niti nabasala na tu temu da nije na naslovnoj stranici, naime, još uvijek sam "nova" forumašica pa jednostavno ne mogu sve odjednom vidjeti. Dobro da je Lovro pitao |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ja sam u dubrovniku našla u jednoj butigi boja i lakova, tu sam sve ovo našla, čak i četkice. lijepilo nije jako skupo, bočica od 150ml košta 42kn, sa njim se može dosta nalijepiti. pitaj lak lijepilo za dekoupage.
|
|
|
|
![]() |
|
A onda još samo nešto, to lak ljepilo ima za kupiti u prodavaonicama boje i lakova ili...? I približnu cijenu tog laka, da ne kupim nekakvog extremno skupog.
Hvala |
|
|
|
![]() |
|
draga moj LOVRO, i ja sam novopečeni dekupažoljubac pa ću ti ukratko prenijeti moja iskustva.
ja sam ukrašavala zemljane i plastične tegle (to je valjda u mene grasta), prvo malo pošmirglam, zatim obojam (natapkam spužvom) sa fasadnom bojom na bazi vode u koju sam dodala malo oker tempere i samo malo vode, tako da sam dobila lijepu boju vanilije ( to sam sve mutila kuhinjskom žicom, pjenjačom, neznam kako se to u tebe zove). to sam ostavila da se suši, sutradan po povratku sa posla sam na to sa lak lijepilom lijepila motiv izrezan sa salvete, nalijepim samo onaj najgornji, najtanji dio. kad se to malo posuši opet tim istim lak lijepilom premažem tanko, kistom preko motiva i ostavim da se suši do sutra, kada ga lakiram, kupila sam prozirni lak u spreju, zaključila sam da bi mi bolje bilo da sam kupila obični pa četkicom lagano lakirala, ovako nisam vješta pa mi baš ne ispada ravnomjerno. već sam nešto završila , sad sam na poslu pa ću kad dođem doma ovdje staviti sliku da vidiš kako izgleda. nemoj se bojati početi, učiti ćeš u hodu, uvijek možeš oprati pa početi ispočetka!
nadam se da sam ti ovime pomogla i napisala ono što tražiš, ja sam danima čitala postove i proučavala, mislim da sam dosta toga svladala!
|
|
|
|
![]() |
|
Molim Vas uputite me na temu o ukrašavanju zemljanih tegli salvetnom tehnikom, mislim da sam negdje nabasala na nju, a sad ju nebrem najti1
Unaprijed hvala! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |