Kreativna radionica by M&M |
Odgovori | Stranica 123 36> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 23:35 |
mony gdje si
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni kaktusi, a epifilum žute boje je neodoljiv, i ja sam do sada viđala samo crvene, roze i bijele (na slikama)
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdje si nam ti djevojčice?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Jasenka
Mladi grm Pridružen: 24 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 505 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno!!
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mony dugo nisam šetala tvojim vrtom pa sada nadoknađujem ,svega lijepoga kod tebe veliki izbor ,raznovrsnog bilja jako lijepo si to posložila.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme onaj žuti cvijet kaktusa- strašno, strašno lijepo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa kolekcija kaktusa, još kad su ovako u cvatu, prekrasno
|
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny,
imaš prekrasno cvijeće; u vrtu, oko jezerca, a tek kaktusi . Koja divna šetnja tvojim imanjem. Kako sam samo napasala oči. One zijevalice, petunije, lijepe kate, cinije, podsjećaju me na bakin vrt kada je bio prepun samoniklih zijevalica i petunija i ovako divnih biljaka koje krase tvoj vrt. Svaka čast, opet ću se vratiti u tvoj predivan vrt. pozdrav s mora |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rascvjetano carstvo kaktusa!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me već nije bilo u ovom vrtu pa sam danas krenula od prve stranice. Nagledala sam se lijepog cvijeća (dalije, gladiole, tritome, perunike...) i ponovo uživala. Čak sam skužila da si me pitala za sjeme stolisnika i da nisam odgovorila. Ako ga još imaš, zainteresirana sam. Amarilisi su na sigurnom, sad samo držim fige da procvatu. |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni cvjetovi kaktusa. Stapelia oduševljava...
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni znala da postoji žuti.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakva prekrasna žuta boja onog kaktusa koji ti je prvi put cvjetao !
Imam i ja jedan takav, također još nije cvjetao, ali sumnjam da ce biti žuti, mislim da je od crvenog zapelcan... |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako su divni
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko je napisao da se umorio u šetnji... bome jesam i ja.
Prvo sam se divila tvojim pelargonijama, bujne, rascvjetane... moje jedva "dišu" Onda šetnja kroz raskoš tvog rascvjetanog zelenog vrta, posebno mi je lijepa prva panoramska s "dobro jutro", mislim 4. rujan a na kraju kaktusi za past u nesvjest.... Pomagačica je kao anđelak!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žuti cvijet na kaktusu je fenomenalan, stvarno ga je vrijedilo čekati...nešto takvo nisam vidjela do sada!
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostala sam bez rijeci nadam se da cu i ja imat toliko ljepih kaktusa jednog dana,za sda kod mene samo jedan cvate ali ovi tvoju su preljepi.nekako egzoticni cvijetovi,predivno...
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monny....bila sam u carstvu Tvojih kaktusića...onaj žuti je bajkovit...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoja pomočnica je najljepši cvjetić,ali pohvale i za sve ostale cvjećkice,prekrasno zaista
|
|
Odgovori | Stranica 123 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |