lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 25> |
Korisnik | |
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:05 |
Baš je neobična ova kutijica sa japanskim motivom i jako si je lijepo napravila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo i neobično!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Lula
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Nije prelakirana...samo se chini...trenutno sam u nedostatku laka, tako da... bude sjajno |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Srce moje otišlo u Japan...prekrasna ideja....i naravno očekivano lijepo napravljeno, a uredno do boli...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Krasna kutijica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
E hvala ti Kaca puno za ovo.. upamticu, mada chisto sumnjam da cu se vishe sretati sa takvim shkrinjicama
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lilian mozda mogu pomoc u vezi ovog izbijanja boje
![]() a ovo sa debljim slojem boje je stvarno dobro ispalo ![]() |
|
![]() |
|
Kaca, najobichniji crackle, sa malo gushcom bojom... Nish me ne pitaj, ne znam
![]() Nije bash radjena po mom stilu, nego kako je diktirala kutija (pushta boju koliko god puta da se premazhe), pa onda eto i nisam neshto zadovoljna... Ostalim curama hvala ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nježno i lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Lili majstorica za kutije, jako volim crackle sa nijansom iste boje.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kako lijepa škrinjica!!Super si ju napravila,crackle je odličan.Motiv je fenomenalan,ne znam dal mi se više sviđa ova(j) vilenjak ili ti nježni i prozračni cvjetovi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |