moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 35> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Ožujak 2013 u 19:42 |
Proljeće je pokucalo na velika vrata kod tebe, sve je preljepo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj, Mimar, kod tebe sve rascvjetano, sve prekrasno (kao i uvijek), a kod nas u Slavoniji još uvijek snijega, sve je tako usporeno, kao da nikad neće stići to proljeće!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan početak proljeća sa još ljepšim slikama.Baš sam uživala.
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mimar, u tvom vrtu pravi proljetni ugođaj, sivilo pomalo nestaje i ustupa mjesto sarenilu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno proljetno cvijeće |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
savrsene slike prelijepog cvijeca
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Tu je, tu je...
![]() ![]() Šafrani i irisi su prvi "dali boju"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedni od najlepših, po mom mišljenju, razlikuju se za nijansu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Timiijan fino izgleda sa nijansom ružičaste
![]() Eranthus, malen ali zanimljiv jer cveta među prvima
![]() Posle njih staza polako postaje zanimljiva
![]() ![]() Kukurek u ovoj boji ,od Tije, cvetao po prvi put i podsetio me na proleće kada su mi došli
![]() ![]() onaj šumski, zeleni, u zasenku
![]() "Divljakuše", mirišljave kako im i dolikuje
![]() Prošlogodišnje primule presađene u baštu, lepo prezimele i cvetaju krupnim cvetovima
![]() ![]() i ove po precvetavanju im se pridružuju
![]() Tussilago farfara, nežni planinski cvetić odomaćio se u gradskoj bašti
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Proljetni dašak u ovom snježnom jutru...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kao i obično,ostala sam zadivljena tvojom cvjetnom raskoši,a posebno vjesnicima proljeće.Kod nas je opet sve prekriveno snijegom pa su mi te slike još ljepše.Aranžman sa vazama na stolu je nešto posebno.
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ovaj vrt ostavlja covjeka bez teksta....sve pohvale
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Kako je godila šetnja rascvalim vrtom u ovo hladno veče!
A vrt je... "izmišljen"! A ja sam se nekoliko puta vraćala na slike kampanula i ljiljana. Tako dobro čuče tamo, kao da prostor postoji zbog njih. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
počelo je počelo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Divno mimar!
Čestitke sa malim zakašnjenjem! Šarenilo boja i oblika.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pa kod tebe je već sada proljeće ! Kod mene opet pada snijeg, a proljeće još nije ni na vidiku ![]() Jedino se pokoji bijeli jaglac pokazao kad se prošli snijeg rastopio ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasno kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lepe reči gode, lepi događaji ispunjavaju dušu, lepota daje smisao barem nekim trenucima.
Uz još jedno hvala za sve lepe želje
![]() ![]() ![]() ![]() pa se vraćamo temi
![]() Milice, to je Deutzia hybrida "Strawberry Field".
Vila, semenke su danas krenule ka tebi
![]()
Još bih samo ovo dodala na Belinine reči
"Sve ono što je iza nas i ono što je ispred nas, je ništa u poređenju sa onim što je u nama"
Novo stvaranje je počelo ovako...
Orezala sam salix već početkom 2. meseca jer ova zima nije ni nalik prethodnima
![]() Ispod nje su visibabe izvirile jos u prvom mesecu i sada došle do punog izražaja
![]() a od grana napravljeni venčići koji su okačeni na joporgovan
![]() i nekoliko ovakvih "šatorčića" za penjačice
![]() ranoranioci su i oni
![]() ![]() Zimski jasmin daje svetlost pozadini od bršljana
![]() Euforbia je čitavu zimu bila ovakava
![]() I primula cveta od kasne jeseni, sneg je malo oštetio ali u još uvek praznoj bašti i takva izgleda lepo
![]() ![]() ne pamtim da su božuri i ljiljani ikada ranije krenuli no ove godine
![]() ![]() Irisima i anemonama fali još samo koji dan sunca
![]() ![]() zato je njima i mali zračak bio sasvim dovoljan
![]() ![]() i biljke u saksijama su osetile dah proleća na pragu (desno je lovor, poklon od Jagode )
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukrasni kupus je završio svoj nastup
![]() ![]() dekoracija baštenskog stočića će uskoro biti zamenjena vedrijim bojama.
Vidimo se na proleće ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Dopala mi se raznovrsnost biljaka,boje,kreacije koje stvaraju mešajući se jedne sa drugima...sve mi se dopalo a pogotovo ovo...lepota prolećne kiše koja biljčicama daje život
![]() |
|
![]() |
|
Bodljica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Mimar, ostavila si me bez teksta... sve što mogu reći je - definitivno najljepši vrt koji sam ikad vidjela, samo hrabro naprjed...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |