Vrijeme je za.....hobi ! |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Veljača 2010 u 22:48 |
prekrasni radovi!Stvarno si svestrana!Osvojila me ona ribica i oduševila!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno su ti divni radovi ,sad sam ih videla,svaka cast
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, Mamaa.......biće, biće još...
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti baš krasni..poslikaj sve da guštamo
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
navijam
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala vanja....sad sam se malo ulijenila, a imam toga još po kući....moram se trgnut iz ovog juga i poslikat stare radove i započet nove.....
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči tek sam sada otkrila ovu temu i divim se tvojim radovima
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde dođi ajde dođi ajde dođi
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....iris, i mislila sam da je tako, ali šoping je bio sa MM - pločice i te stvari, a onda je hrlio nazad, tako da nije bilo šanse za neke dogovore, nije htio ni u Split da se skalamo....kao da se vratimo prije mraka.....
....ozbiljno razmišljam za 21.03....mali izlet da napravim, nisam od srednje škole bila u St onako turistički pa prošetala Rivom.....uvijek s poslom ili u tranzitu.....
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila si u Dugopolju...pokraj Splita? pa to je 2-3 km od moje kuće :(
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je super. Baš dobri radovi. Najdraže mi je bilo kad sam prepoznala fotografiju iz okvira. Napokon neko iz mog Grada.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nažalost butiga je zatvorena, osim ako nešto ne smislim drugo....
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maniči, otvori butigu do ljetovanja da mogu nešto kupiti!
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....Franjice...nažalost nemam nacrt...dobila sam ga, a ja ga bojala i ukrasila.... ....svakako provaj sa staklom, jako su radovi efektni, ali treba malo vježbat na ravnim stakalcima.... |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....proljeće nemam vremena za nakit.....radimo na apartmanu u donjem stanu....jučer smo bili u Dugopolju u nabavci pločica i kauča i sudopera itd....navečer mi djeca okupiraju komp...čim budem imala više vremena stavit ću slike......
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči pa gdje si? Zašto ne stavljaš više svojh slika to jest radova???
A do kuda si došla sa nakitom...znaš da te čekam...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema me ovih dana na forumu pa sam tek sad otkrila tvoje uradke na jednom mjestu. O ogrlicama neću ni zboriti, doći će vrijeme a ja vjerujem i jedna onako tirkizna, malo pogolema, malo kao iz mora naplavljena ogrlica i do mene... samo polako. Borek fenomenalan, imaš li nacrt za to, mislim da sam u dobrim odnosima sa kućnim majstorom (MPS nešto zgriješio pa je mekan kao pamuk) pa bi bilo zgodno da mu turnem pd nosek.
Nisam radila bojama na staklu i jasno kao dan, sad kad sam čula da je teško na zaobljenim površinama već vidim malu okruglu posudicu... i jedan konjic i jasno, zovem tebe i Otok u pomoć, Važi?
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ulovit će to mene opet......sad sam zaokupljena stanom, htjela bi sve stvari staviti na svoje mjesto dok su ovi loši dani, borim se sa "predmetima"....dođe mi sve pobacat što je viška...mislim na robu, posuđe i sl.....oslobađamo prostor za apartman pa svu tu silu predmeta treba posložiti...dokumente sam sredila u registratore pa sad njihove korice ukrašavam cvjećem da nisu onako dosadni.....
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prestani se ljutiti i radi ove prekrasne stvari, možda jednom potegnem do dolje pa obogatim svoju kolekciju.
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...da,da...ogrlice su iz vremena butige....kako sam još ljuta zbog te situacije nemam volje za nakit,a imam tako puno materijala......sad se igram sa papirom, a nakit će valjda opet doć na red...kad me prođe ....
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |