Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica 123 83> |
Korisnik | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Listopad 2014 u 11:43 |
kako je lijep drvenasti božur.moj je puno svjetliji
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuvari ulaza su ti dobri, a bome imaju i kaj čuvati
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliko je to imanje i jako puno posla. Dugo nisam bila u tvom vrtu, ali dobro se sjećam radova na kući i oko kuće, sadnje prvih biljčica i savjeta forumaša. Sada ima svega kod tebe, vrijedne ruke puno toga naprave. Kako vidim i drvodjelski radovi idu ti od ruke. Svaka čast.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božurić je sitan al dinamitan, predivno jezerce
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Potpisujem! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve za pet..božur tako mali a već cvate
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Od svega najljepse mi je jezerce s perunikama i kucicama za pticice !
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ova roza-bordo perunika mi je prekrasna, a ne zaostaju ni božur, snježne grude, hoste...
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
prekrasne slike
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Medek , M. je odusevljen oskorusom (on ih obozava) a ja svim ostalim
a najvise onim starim drvom sa cuvarkucom i kockavica ! Ah , da nebi zaboravila , penjalicu za malog nestasluka si napravil perfektno ! |
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TB i meni je :)
Carol paulovnija super napreduje, a sad već zgleda ko pravo drvo :) Povišena gredica - kineska gredica je postala njemački humak... Znaš, kak smo ušli u uniju... ;) Skužil sam da ovo s daskama jako odgovara pužekima koji ljeti imaju tulum usloju između zemlje i daske pa sam im uskratio užitak :) Anči valerijana bi trebala cvast u ljeto pa slikam i stavim fotke... Rakolina hvala na šetnji i pohvali. Ako dođeš kad u turopolje, slobodno se javi i navrati |
|
|
|
Rokolina
Upravo klijam Pridružen: 02 Travanj 2014 Lokacija: Grobnik Status: Offline Bodovi: 146 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medoooo pa ovo je pravi raj.
šetam danas tvojim vrtom, i skužim da se nalazim na Medinoj (Noinoj) Arci ..samo umjesto životinjica okružena sam biljnim svijetom. Prekrasno Da si mi bar bliže pa da mogu uživo prošetati tvojim carstvom |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega već ima kod tebe, posebno mi se povrtnjak sviđa s humcima. Slikaj molim te valerijanu kad procvate da ja to vidim, možda je nađem tu kod mene negdje samoniklu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo si me zbunil s oskorušom, onda sam tek vidla ispravak. Cedrić ti je lep, a paulovniju, nemrem verovati kolko je narasla, još malo pa buš pod nju mogel metnuti ligeštul. Panjek ti je super, a bome i povritnjak ti lepo zgleda. Di ti je povišena gredica? |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od svega najbolji mi je macan
|
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, divno, svega tu ima...
A On je presladak na svojoj penjalici |
|
Odgovori | Stranica 123 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |