Zimski vrt Željka Baljkasa |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Ožujak 2014 u 10:49 |
da bi sve to bilo interesantnije svi ti prelijepi
lithopsi su njegovi sijanci ništa kupljeno, njegovih ruku djelo |
|
Sponzorirani linkovi | |
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,san snova,oči mi ispale
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Camellia, tražim nešto drugo, i naletim na ovaj tvoj posjet gospodinovom zimskom vrtu. Koja ljepota, koji primjerci, koja ljubav odiše njegovim biljkama! Istina, zimski vrt je vjerojatno san svih nas ljubitelja cvijeća, barem moj je, jer to je neka posebna energija- prostor u koji ulaziš samo zbog mira i ljepote, bez kalkulacija, bez predrasuda... Hvala i tebi i njemu što je dopustio podijeliti svoj raj sa nama.
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
raj za okice
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Camellia, vjerujem da si provela predivno vrijeme u ovom kaktus carstvu. Doista nešto posebno, Čovjek doista mora voljeti kaktuse da stvori ovakvo carstvo. Hvala ti što si sa nama podijelila ovu ljepotu. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je super,zapoceti novi dan sa ovakvim slikama ..hvala ti camelia
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Dini55
Već proklijao Pridružen: 24 Ožujak 2013 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo bome, treba vremena samo za zaliti ove biljke!
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, neke slike stvarno ostavljaju bez daha. Sve pohvale gospodinu za vrt, a i tebi što si tu ljepotu podijelila s nama.
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela sam već njegove kaktuse, ukucajte u google "kaktusi tihi sustanari", jako lijepo. Camellia, zavidim ti što si bila kod njega, i sama bih rado tamo zavirila. Lijepe si nam slike podarila.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus baš sam uživala i zaključila da je zimski vrt ovakav nešto što bi trebali imati svi mi koji volimo cvijeće.
ajama ni ja nisam ljubitelj kaktusa,ubodem se na njih i pri samom pogledu,ali volim ih pogledati kod drugih. Pinus ne znam zašto nisam iznenađena tvojim slikama,kao da sam znala da imaš nešto od gosp.Baljkasa.Tvoja zbirka je za svaku pohvalu. |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez teksta sam.nisam neki ljubitelj kaktusa,ali ovo me ostavilo bez daha.sa sukulentima bih se malo pozabavila.njih obožavam.vidi se da gosp. to radi s velikom ljubavlju.čestitam.i tebi naravno hvala na trudu da nama dočaraš tu ljepotu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vjerujem da si uživala,ovo je prelijepo,hvala ti što si podijelila slike s nama
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija kad sam ušla u taj zimski vrt,ostala bez teksta.Toliko sve uredno,biljke velike i zdrave.Puno savjeta mi je dao,ma prekrasno.Pošto su njegovi kaktusi i sukulenti posađeni direktno u zemlju,on vrlo rano prestaje sa zalijevanjem.Poslije ih zalijeva kišnicom i to svakih 20 dana,malo po malo.Na slikama se ne može vidjeti prava veličina,ali vjeruj mi,sve su biljke velike.Aeoniumi i crassule koje su vani u teglama zalijeva povremeno kiša,a izgledaju kao iz časopisa.Sam uzgaja sve biljke iz sjemena i onda prodaje viškove.Litopsa i kaktusa su pune police.I što je najvažnije,imaju dobro razvijen korijen. |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miss M ja sam gospodina upoznala na ovogodišnjoj Flori i oduševila se.Ja sam se najavila dan ranije i to je stvarno za odmorit oči.Broj ću ti dati na pp. |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |