Ljetni jorgovan - buddleja daviddi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Listopad 2014 u 08:27 |
Ne znam hoce li potjerati. On se lako prima. Nemoj odustati od njega. Javi mi se privatnom porukom, ostavi adresu pa cu ti poslati reznice roza i ljubicastog.
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trenutno mi nije bitna boja :( Veselila sam se jer ga napokon imam, misliš da neće potjerati? :(
|
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Golden Leo koju boju trazis?
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Imam i ja jedno pitanje. Napokon sam uspjela dobiti dugopriželjkivani ljetni jorgovan i polomi mi se u dnu, što mislite hoće li ponovo protjerati? Grančica je potpuno drvena pa ne znam ima li smisla da ju pokušam zakorijeniti? :( Kakv tužan dan :(((
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Pitanje je zapravo nevezano za ljetni jorgovan ali vidim da je tema u tijeku pa se nadam da će se naći netko tko će mi odgovoriti. Ne znam gdje bi bilo primjereno postaviti takvo pitanje. S čime privezujete grmlje? Što se pokazalo kao najbolje i najtrajnije? Ja sam do sada pokušala sa špagom, likom… ali je sve relativno kratkog vijeka. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Jesenji cvetovi nešto sitniji i ređi, ali nekima to ne smeta
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Andina, nije me bilo, jer sam imala nekih obaveza.
Flower P. je zbilja poseban. Na pocetku cvat izgleda plav kao na vrhu cvata na slici, zatim roza, a onda narandzast...bas kao na slici. I ja tebi od srca pozdravljam. |
|
![]() |
|
Flower power trazim godinama. Nema ju ni jedan rasadnik kod nas...
|
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hej, draga Makk, nek si se i ti malo vratila na cif!!! Ova budleja je savršena! Trebalo bi napraviti ubrzanu snimku da se vide svi tonovi plave, ljubičaste i narančaste boje kako putuju (pretpostavljam da putuju) ili se prelijevaju prema vrhu.
Lijep ti pozdrav šaljem!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Hvala Nona.Prektasna je boja tvoje buddleje.Za sada imam samo bijelu.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Jedno pitanje- mogu li sada preseliti buddleju na drugo mjesto ili u proljeće?
|
|
![]() |
|
Ja bih stavila sliku svoja tri ali ne znam kako se to radi..Stavit cu kad naucim :)
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sve ovisi o sisanju. U proljece se mora jako obrezati. Ako se to napravi puno vise cvate, grm je kompaktniji. Ako se ne sisa brze stari, velik dio odrveni i meni vise nije tako lijep. Moze de formirati i drvce.
|
|
![]() |
|
Pelcala sredinom ljeta od grancica. I prosli tjedan sam stavila par komada, valjda ce se primiti. Jednostavno im ne mogu odoljeti..
|
|
![]() |
|
Svaka čast!!! Bravo!!! Nisam ni znala da dolaze u toliko boja :) Jesi li ih pelcala ili sijala?
|
|
![]() |
|
Imam roza, ljubicasti i nekakav bordo. Cekam da se prime plavi, zuti, bijeli, Black night. Sanjam Buddleju Flower Power i B. alternifolia.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |