Moj vrt - teraca |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Travanj 2016 u 09:34 |
Prekrasno,cekamo nastavak
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teraca je za desetku, sve je bujno i rascvalo, ocemo i od ove godine slikice donata ...
|
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
teraca za 10! tu je pravi gušt kavu popit!
|
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne su te žute ivančice--ako se tako zovu,voljela bi ih imati
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna velika terasa i divno cvijeće, jedno ljepše od drugoga. Očarana sam.
Čuvar je pravi!!! |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka ne znam dali ti imaš te žute ivančice, koje se btw zovu doroncium orientale (lora će biti ponosna na mene-zapamtila sam) jer za tebe ću spremiti jednu već posađenu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma zasluga nije moja, netko prije mene je otvorio a ja uletila jer mi je bilo nepoznato. i oduševila se tim žutim cvijećem. Zamisli ovako gsto naizmjence žuto, bijelo...Predivno.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka baš mi je drago da si otvorila ovu donatinu temu, no na žalost nje već dugo nema, ali sam našla kako se zovu žute ivančice, a dobila sam od Hoye i iste ali bijele.
Super biljka, koja i kod nas cvjeta, ali je ipak treba spremiti po zimi, jer je meni dvije zime smrzla i onda opet na proljeće obnavljam. Ove godine ide unutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, gdje siii?
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje mogu naći dobre ideje za: vrtne sjenice, nadstrešnice, pergole, vrtni paviljoni.. Također me zanima vrtni namještaj koji će biti fiksiran za pod ili je u sklopu sjenice, pergole.. Vidjela sam nešto kod jedne kuće, u Baškoj na Krku iza Korintije ali nisam slikala jer je bilo mračno. To su bile dvije klupe i stol povezane sa nadstrešnicom na nekom podestu. Nije bilo ogromno ali mi se dojmilo. Pomozite ako znate nešto, preporučite.. Zahvaljujem vam, unaprijed!
|
|
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme ja sam se zaljubila u ove zute ivancice
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
Suzizana
Nedavno posijan Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
donata prekrasno, može usput pitanjce, kad i kak se sade ove "divokozjakice". iz sjemena ili ? jel mogu na južnu stranu uz kuću? |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće terasa, morala sam dati svoj komentar, zaista predivno |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata prekrasna terasa ( imali ste jako dobre keramičare) cvijeće je prelijepo a Aljaški vrlo ponosan
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme donata - svaka ti čast - fenomenalno !!!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme što je krasno na ovoj terasi!!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, ali moj favorit su amarilisi.
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa zbilja si se duuugo skrivala od očiju javnosti i onda puf-pant iskoći divota!
Onaj pakujac- fotka fenomenalna! |
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da ne otvaram novu temu ....moje cviće u svibnju...
Prvo nezaboravne donatice...i osteospermum najzastupljenije biljčice na mojoj teraci... potom amarilisi labudica dvogodišnji pakujac ovogodišnji ljiljani Ovo da vidite da nisam ljenčarila iako nisam bila na forumu... ima toga još... |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tarasa je super...i te ivancice su prekrasne,sve u svemu fantasticno!
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |