OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 23> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 22:28 |
Draga Otok,
pa ti si malo čudo,imaš zlatne ruke,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
otok pregledavanjem ovih stranica evo me kod tebe i mogu ti reći da me zadivio tvoj osjećaj za slaganje boja nadam se da će biti još puno radova jer su super
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
rijetko kad dođem na ovaj dio foruma, ali sigurna sam da što god iz tvoje radionice izađe mora biti fantazija
![]() hoće biti noviteta s uskrsnim motivima, jer vidim da su proljetne boje tvoja najveća inspiracija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Woowww Otok, pa nisam znalad da ovakve divote radis :) Ovo sareno stablo mi je predoooobro! Bravo, bravo!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoćeš da ti do tada nacrtam i šljive? Ali ne bi pasale onako plave. U stvari ima i žutih šljiva
![]() Ma ne smijem se tvojoj muci oko plaće, ali možda je lakše kad sve okreneš na šalu. |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja čekam da se firma smiluje i da nam da zaostale plaće pa da ih skupa uokvirim i objesim u kuhinji.Jedva čekam.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Triša - jooooj, i ja, i ja!! Žličicu također!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja imam jedan više |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i ja imam tvoja dva rada - jedan na polici sa cvijećem u blagovaoni a drugi u spavaćoj sobi na zidu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti si zavirila nakon dugo vremena, a ja se ulijenila, spavam zimski san i ništa ne radim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Otok, jesenje stablo ti je genijalno!
![]() Kažeš, iz tvoje mašte-očito u tvojoj mašti svašta lipog ima, zato se veselim budućim radovima. Znaš da ja uvik volim vidit šta ima novo u ovoj galeriji-tako sam se i zarazila da počnem švrljat po staklu ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Dugo me nije bilo, ali ne znaći da ponekad nisam pogledala šte se radi , jedino nisam komentirala, a sada moram reći da su mi jabuka i kruška prelijepe, jesensko drvce je tako veselo i toplo, ti sigurno sve gledaš sa bolje strane.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
odusevilo me drvece,ne znam da li mi se vise svidja proljetno ili jesenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Jako lijepo,opet me svrbe prsti!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Prekrasan tanjur ,
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tanjur je prekrasan
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jako lijep tanjur za kolače
![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
sve je prekrasno, od prvog do zadnjeg rada, sve me je oduševilo, ipak je to majstorija,bravo majstorice
|
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Sunceee,
hvala na pomoći . Uspjela sam večeras postaviti sliku ,ali u dijelu Slike članova . Zato jer u dijelu kategorija ,kada tek postavljam slike nema dijela Hobistika. U dio gdje su tagovi upišem sve po redu gdje želim postaviti sliku ,ali kada kopiram i otvorim u Forumu ,Razni hobi,Otok .moji radovi ( gdje sam se i obratila za pomoć paste ne ide .Očito da griješim ,al neznam gje .Može li dodatna pomoć i strpljenje ,kada ste mi već puno pomogli . OTOK-oprosti što ovo koristim za upute ,ali Sunce mi se javilo,što se kaže ogrijalo me ..hvala na razumijevanju ,radovi su vam divni ,pozdrav !!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |