Decoupage by leon@rda |
Odgovori | Stranica 123 24> |
Korisnik | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:26 |
e hvala cure........da...... osjecaj je ponosan..jel tako i vama bez skromnosti...
samo sto sada jako malo radim jos jedno mjesec dana dok ne zavrsimo readaptaciju gornjeg sprata....nis od radova |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leo, prekrasna je slika i baš su je super uklopili, vidim to je bio neki sajam, pa na štandu vina se taman legla. Bravo tisuću puta!!!!!!!!!!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s Iris i svi su ti radovi lijepi
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlična je slika....a lijepo je kad dobiješ potvrdu da je ono što radiš dobro
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne slike vina... na čemu si ih radila... jako mije dobar ovaj kontrast podloge i okvira...bijelo- crno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasni radovi leo,svaka cast
|
|
majasp
Upravo klijam Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, pohvala umjetnici!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika je predivna! što da drugo napišem.
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leo...jel da kako je lijep osječaj vidjeti svoj rad u funkciji ...baš mi je drago...zbog tebe.
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure na pohvalama.....ova je slika bila narucena i odmah prodana i stavljena u upotrebu |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leonarda, ovo staklo koje dijeli dnevni boravak od hodnika je stvarno hvale vrijedno, svaka čast
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je predobra,čak mi ne izgleda kao salveta,nego kao da si sve crtala,super!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jedne slike u decouage tehnici
|
|
|
|
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e hvala curke........radila sam na samoj pripremi dosta....jedno tri dana......prvo sam isla po papire u ducan one velike sto dobiju za kasnije kruh motati....pa sam ih zalijepila selotejpom......e onda sam svoju ideju nacrtala na tom papiru...uf,uf...bilo je tesko jer je velik...pa sam ga ja zajedno s MM zalijepila na staklo........i jedno cetiri dana farbala...i to je to.....barem imam nesto fiksno svoje u kući....da sve dok se staklo ne razbije....a valjda nece....
|
|
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako jako lijepo
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme, leonarda
šta si ti neka čarobnica? ovo mi je
|
|
Odgovori | Stranica 123 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |