Forzicija - Forsythia |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Travanj 2016 u 23:19 |
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam veliki prostor u vrtu pa sve što mogu od tih grmova nastojim pretvoriti u stabalce jer bi grmovi zauzeli previše mjesta. Nekoliko puta godišnje moram orezivati nove izbojke koji rastu da bi ostalo samo stabalce.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica uspješno si napravila oblik stabalca
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja forzicija u društvu japanskih jabuka. Ovoga proljeća sam ju baš dosta orezala....
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene je procvala točno 1.travnja a i sad još cvate
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam svoju dvogodišnju forziciju jako podrezala i sada je malo stabalce, poput milice7.
Užasno brzo je narasla, zapiknula sam je u vrt kao malu reznicu negdje u drugom mjesecu pretprošle godine.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira K dala si mi ideju za oblikovnaje "košarice"...
stanje: forzitija mi je prepuna cvjetnih pupova, samo što nisu procvali (zapamti ovaj datum), ona cvate uvijek u različito vrijeme, i to ovisi kad počinje toplije proljetno vrijeme..(zapravo je kraj zimi) ..nekad smo procvale grančice nosili u crkvu na Cvjetnicu, a ove godine će izgleda procvasti mjesec dana prije Uskrsa |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, ovo mi je jako lijepo....
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ideje da je formirate dok ne počne cvjetati a proljeće će brzo...
|
|
Rijeka
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Lantana opet nešta lijepo i dobro (žute boje koju ti voliš) moj svekar ju je zvao zlatna rosa
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja forzicija u društvu masline, snijegi bura su oštetili maslinu, ali forziciji ništa, tako je priroda nepredvidiva.
|
|
život je more
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim ovaj rascvjetani grm ali nikako da nađem onaj pravi koji ima grane sve prekrivene cvjetićina(druga slikica na prvoj stranici)sve do sada što sam kupila(a bile su tri) nisu bile takve već kao prva slikica.Morala sam ih sve povaditi između nas jednostavno nije bilo kemije a bit će sreće jednom bude i ona prava.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Klimatis
Odrastao grm Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada je najbolje uzeti reznicu forzicije?
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |