Baš svašta |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Prosinac 2009 u 23:14 |
meni su tvoje slike odlične, najbolja mi je djevojka koja se stapa s prirodom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo,odlično,super.Sve je jako lijepo i vidi se da si svestrana
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mamaa uzivala sam u tvojim radovima i u tvojoj svestranosti,moj naklon
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
mamaa pa ti si pravi pikaso kod tebe ima svacega kaj se tice drva dobro bi mi dosla takva jedna kao sto si ti
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow imas zlatne ruke...za 10 si
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasan poklon
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Hvala cure- trudila sam se odabrati materijale i napraviti je tako da se uklopi u ambijent kod g. Bešlića - prirodni materijali su bili jedini izbor
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan poklon i izvrsna ideja. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ne poznam nikoga, ali mi se kao poklon i uspomena čini fenomenalnom idejom, a ti si to i krasno napravila.... Prekrasno
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hvala cure
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovih dana me baš i nema na netu...no evo zadnji uradak- "milenijska" slika i okvir s zadnje posjete forumaša kod Bešlić kaktusa -poklon za g. bešlića
![]() |
|
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
svaka čast! dečkima će se sigurno svidit!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi se sviđa stol
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
stol je fantazija, volim kad nije sve u nekim ravnim crtama
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlično ti ide!
![]() |
|
![]() |
|
hvala anđelka...
ulovilo me pretumbavanje cijele kuće...sad će farbanje dječje sobe, lajsne i još puno toga šta se smislim u odu no ovo je već vidljivo - ovo je moja kreacija i dizajn...a suprug ju je sproveo u djelo (nije da ne znam i ja, ali on ima tu neku mušku crtu u sebi-to mora muško
![]() ![]() ovo je poluzavršen stol za dečke, ali ćisto da dobijete ideju...
![]() lijevo
![]() sredina
![]() desno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
btw- na dasci je namjerno ostavljena praznina- još nemaju naziv udruge
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nda- i u pozadini možete vidjeti mali brenner- konačno sam ga kupila
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo je rađeno za novoosnovanu udrugu- s obzirom da oni mene doniraju svaki božić i blagdane vrhunskim vinima i imamo gratis ulaze u njihove podrume, ovo je bio poklon za njih:
![]() i detalj:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
a ovo ostalo??? pa sastoji se od logoa s nazivom
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |