Lula - nekad prije |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
danci-ka
Već proklijao Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 11:25 |
stvarno prekrasno
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fantastično!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lula, ovo je predobro!
|
|
ANĐELKA
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno lula!!!kuglice su fantastične,srno-bijele nešto posebno.odlično si to iskombinirala.i jaja su super.kutija mi je najbolja.djeluje poput neke krune,onako zlaćana sa tim predivnim ornamentima.predivna je!!!
|
|
brani
Već proklijao Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!!!!
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam da je tek jedva prošao Božić...a ja navalila na artičoke ...nedaju mi mira...droga na sto kvadrata...tako da sam napravila prva tri jaja za Uskrs...ako tako nastavim...morat ću nabaviti i kokoške :) da ih griju...
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala djevojčice...na lijepim riječima.
Just me...to su gipsani odljevci...bojala sam sa
|
|
just me
Novo sjeme Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su odlicni,svaka cast! mene zanimaju ovi magneti,kakva je to masa i od cega se radi? s kakvim bojama se boja? ma sve me zanima :) hvala puno :)
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na stripiću! odličan je !
|
|
Ivana-Mia
administrator Pridružen: 30 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja,svaka čast. A i ostali radovi su ti jako uredni. Još jednom svaka čast.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rano je za čestitanje, ali za poklone nije
isprazni malo inbox, nisam ti mogla odgovoriti... |
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto drage curice...sretan vam Božić uz izradu kuglica...
Potrebno
1 kuglica od stiropora
dva dezena traka iste širine - svake po dva metra ( najbolje su one širine od 3-4 cm ) špenadle , nemam pojma kak se to na hrvatskom zove...joj sjetih se pribadače škare skuhaj si kavu jastuk pod guzu i idemo 1. U centar kuglice stavi se kocka trake po izboru ( meni je ispao pravokutnik jer nisam imala lijepe široke trake, no ne smeta)
2. Za početak ćemo slagati samo sa četiri reda...a kad to savladamo radim novi stripić u kojem se umeću redovi ...tako da ih može biti 8...itd
Izrežemo trakice otprilike oko 4 - 5 cm ( stavit ću vam slikicu kako mora izgledati...prvu si posložite da tako izgleda i onda po njoj režite dalje 3. Početi se može s više redova..ja sam se odlučila na četiri...bitno je da se sa toliko i nastavi osim ako se umeću redovi, ali tada se broj udvostručuje ( ako smo počeli sa 4 onda ako udvostručujemo idemo na 8, ako počnemo sa pet onda udvostručujemo na 10).
Uredno se posloži vrh 4. drugi red se slaže tako da se vrh trokuta stavi točno između gornja dva trokuta. Treba obratiti pažnju da pri tome prekrivamo gornje pribadače da se ne vide i da se ne pomičemo za cijeli trokut nego otprilike za pola centimetra. Vidjet ćete sami koliko da prekrijete sve što treba.
Za ovo bijelo što se vidi ne uzrujavajte se prekrit će idući red...Još ću vam poslikati kako se ustvari slaže ispravno trakica kad je normalne širine...ova je bila preuska pa sam malo improvizirala....kad se složi ispravno onda se to bijelo uopće ne vidi...idem jednu potražiti pa ću naknadno dodati slikicu |
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, tak je...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti moj dobri duše.....ili još bolje hvala ti Bože što ona ima tako dobru dušu.Kaj ne?
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo to nama daj šlifa za hvaljenje i nikaj ne brini...imamo te i zakaj faliti...kaj ne?!
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lula
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjeti u ovoj galeriji...ako vam se stvarno sviđa kako radim posjetite ...me i u decoupage-salvetna tehnika....trenutno sam sva u tome i ostale moje ljubavi pate... P.S. kako je lijepo raditi kad te netko pohvali....hvala vam puno.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno !
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti stvarno prelijepi! Bravo za strpljenje i maštovitost!
|
|
ANĐELKA
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |