Iris - moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 49> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 21:11 |
Meni ono liči na lijepi kamenjar
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, baš je guba...
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno si je dobro iskombinirala
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gredica izgleda super.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni se sviđa, baš je nekako prirodno...
|
|
život je more
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni se bas svidja ovako....predivno, domace, veselo
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima SilveK naravno...primam sve viškove
e ta gola gredica me nervirala pa sam ju danas punila....sa svih strana vrta ukrala po nešto....dodala malo kamenja...dva mala panja i dva-tri pitara i eto....barem nije prazna
a na proljeće ju trebam pametnije osmisliti
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lila asteri |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris asteri su ti prekrasni.
A što se tiče gredice i ja sam jučer svoju sredila, to jest sve što je izgledalo tužno počupala van i posadila dvije ruže i anemone od korijenka.
Nadam se da će uskoro sve krenuti...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aster caruje i kod tebe....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači cvatnja u proljeće i jesen....sad znam kome mogu poslati višak astera - mislim, krasan je tvoj, ali da ih bude više
|
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo se ti draga trudi jer na cvijeću jedino vidimo da nam uzvraća (osim izuzetaka) - inače lijep odmor u tvojem cvijeću ....
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam cure moje drage
Lantana ako ima starinski štih to mi je super.....jednom možda bude ličio i na nešto što će biti kombinacija vrta naših baka i engleskog vrta ako se dovoljno potrudim
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan vrt...uzitak je setati njime...aster je bas krasan...
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijep vrt, ima malo onako starinski štih, meni se baš sviđa
|
|
život je more
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Asteri,predivni su
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim biti u tvom vrtu, jako mi je ugodno i mirišljavo, a kad napraviš da bude još duže rascvjetan, kako sama kažeš rado ću učiti od tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris prekrasno. Ja tipujem na niski aster. Možda zato jer je krcat cvijetovima. Izgleda kao predivan buket!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim, kod svih asteri u punom cvatu, krasni su ti.
Moji su malo lijeni, tek se spremaju cvjetati |
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bergenija ako me memorija opet nije izdala ovi niski asteri su doputovali od tebe i još ti jednom hvaaaala.....još bijeli čekam da procvjeta
|
|
Odgovori | Stranica 123 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |