uskrs |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 11:54 |
Blizi se Uskrs, pa evo ideja za uskrsna gnijezda za one koji imaju malu djecu/unucad.
Potrebno: baloni uze ili vuna stirka trakice i masne za ukrasavanje Na napuhani balon potrebno je namotati vunicu ili konopac u raznim smjerovima i premazati stirkom pa pustiti da se dobro osusi. Balon probusiti i izvuci i izrezati rupu skarama pa ukrasiti po zelji. Ja sam ova gnijezda radila lani dok sam bila u 8. mj. trudnoce pa nisam imala previse volje za sitne detalje, ali s malo maste vjerujem da ce vasa biti jos ljepsa i obradovati vase najmladje. |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od snijega mi je već muka pa sam si vrt napravila na stolu
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/471a3d06-rikula%20%282%29.jpg" /> Ukras za Uskrs pa onda u pravi vrt. |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,da, koristim ja ljuske, ali ih stavljam u kompost da mi bude za sve biljke. Ove sam ispirila sa namjerom da pravim ukrase kako sebi, tako i prijateljima. Inače svake godine u ovo vrijeme već naveliko nešto mrljam...ove godine sve nešto odugovlačim.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ljuske od jaja prelijem vodom i drugi dan zalijem cvijeće
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanja, ako ih i ne iskoristiš za dekoraciju, možeš ih usitniti i pomješati u zemlju
kažu da su odlično hranjivo |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To sam već zagledala ranije na internetu i oduševila se. Baš su mi zgodni. Nikako da počnem nešto raditi za Uskrs, a skupila sam praznih ljusaka već cijelu gomilu.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bilo bi jako zgodno napraviti nešto slično za uskršnju dekoraciju...
http://www.duitang.com/people/mblog/21614676/detail/ ... a može i za vrijeme prije/poslije uskrsa |
|
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom da nam se približava Uskrs, hajde da obnovimo ovu temu. Evo nekoliko mojih radova u različitim tehnikama:
Skuhana jaja ukrašena lukom i slanim tijestom: Slano tijesto i lak za čamce, bez bojanja Lak, imitacija kamena Slano tijesto, jaje prethodno ukrašeno bojama i premazano lakom za čamce Window color (boja za stakla) malo slanog tijesta, a neka su uvaljana u ljepilo za tapete i obojanje i zrobljene ljuske od jajeta Također slano tijesto i boja, malo drugačije ideje: I za kraj jedan zeko od slanog tijesta |
|
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, to ti je zadatak za slijedeći Uskrs
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj da bar znam to plesti
nažalost, ja svake godine kupim palmu jer ne znam sama plesti a baš bih voljela naučiti |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno gnjezdašce a još ljepši Križ
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi li ti sama plela palmin list iz ove vaze? Ako jesi, slikaj palmu s koje si koristila list, enetualno i postupak pletenja, pleaseeeee
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu raditi nove tehnike, mogu se poigravati sa svim i svačim no ipak su mi ove Mimine pisanice bojane lukom i ukrašene travicama najdraže i moram priznati da su mi nedostajale ovaj Uskrs. Bravo Mima, domaće je domaće!
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zapisat ću curry i dodati šafran da ne zaboravim za iduću godinu. Hvala za ideju
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bravo,moram to zapamtiti. Ja isto najviše bojam sa korom luka. Nekako je najbrže a ,zavisi od jajeta,i razne nijanse se dobiju. Ostalom treba puno duže da boju poprimi. Ok mi je curry ,od njega je brzo jaje žuto.
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skuhala sam ih u kori crvenog luka, a za ona tamnija jaja, dodala sam još i sušeni cvijet gospine trave (kantariona), koji inače koristim za kuhanje čaja i pripremu ulja.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima predivno!!!!!
Kako si dobila ovu jako tamnu boju? Ima ovo jedno jaje skroz tamno.
Ja isto prirodnim bojama samo bojam no nisam uspjela tako tamnu dobiti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa iskreno rečeno, to mi se jako dopada jer je najprirodnije. Zgodne su i šljokice i heklane haljinice, ali ovo je ipak nekako više za moju dušu. Bravo mima.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |