Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 27> |
Korisnik | |
jadranka4
Pustio korijenje Pridružen: 25 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 437 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Kolovoz 2014 u 14:49 |
I ja sam tek danas pronašla ovaj dnevnik i ne znam što bih još mogla dodati na ove silne pohvale i oduševljenje osim da se od srca pridružujem. Brine me što se Monna-1 ne javlja tri pol godine. Nešto sam propustila??! Zna li netko išta?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja također nisam vidjela ovaj prekrasni devnik do sada . Zaista prekrasni radovi i ideje, svaka čast.
Malo sam prelistala od početka i vidjela klupicu, a onda lude glive - ma aklon do poda
|
|
rukica
Novo sjeme Pridružen: 20 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna mi je klupica s prve stranice
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah ta trava,ovaj tjedan ću morati već drugi puta kositi da mi trava ne preraste. |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eeee, danas je pala i prva košnja dvorišta, trava pravo gusta i sočna ...sutra me čeka drugi dio po voćnjaku.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mikica!
@Manči - ipak su to sjemenke domaćeg paradajza
još kad naraste.....
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,mene to tek čeka.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam posijala nešto od povrća u sandučiće; poriluk, 2 vrste paprike, kelj, cvjetaču, i nešto od cvijeća (godecija i niska margarita, jednogodišnja). ....još me čeka puno posla!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja vidim počeli radovi i kod tebe, nadam se da će sve biti uspješno bar kao lani, ali poznavajući tvoje vrijedno ruke, svaki dan je sve bolje!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga monni listam tvoj dnevnik danas prvi put(novi sam član)ali zastaje dah,vidjeti toliku ljepotu.
Vrijedna si i viditi se rezultati,samo ti vodi dnevnik,ja ću ga sa voljom listati.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I kod mene su počeli radovi,znači svi polako krećemo.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna drago mi je da si opet u vrtlarskim radovima,
ova jela/bor ili što je već je predivna, nadam se da ćeš imati puno uspjeha sa uzgojem |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počeli radovi u vrtu
Posasila nekoliko sjemenki Norfolk Island Pine-a u posude:
slika je sa net_a (ivynettle.files)
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne bilčice. I ja ću ovu godinu jagodu pod foliju
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Marina Ćorluka
Upravo klijam Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek tolika da se zna da kradem ideju za gljivice....
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna vrt i biljkice su ti prekrasni..
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene sa malo novih dnevničkih bilješki i fotki
danas: posijala 2 vrste mrkve (šarenu i narančastu), rotkvice, rasadila salatu u vrtu, malo čupala korov, a za kraj slikanje princeza i careva po cvijetnjaku :)
jagode u cvatu
mala jabuka, ali puna cvata
moj mali malinjak poslije sređivanja
posadila ovog proljeća grm borovnice sorte "Duke", već ima nekoliko grančica s cvjetovima, možda bude i koja slasna bobica...
volim plavo...
potočnica i mačuhice
jorgovan u cvatu
mirisne đurđice
kamenjar se budi..
drijemovac
neznam kako se zove ova ljepotica, preselila se iz divljine u vrt i formira prekrasni grm...
hosta
stari panj okružen maćuhocama i karanfilima
tulipani proviruju iz žbunja već dobro naraslih kokotića
čupavi narcisi
crno-ljubičasti tulipani
neven je u cvatu
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam uklanjala maslačke s travnjaka, nije da ih ne volim, ali mi je mrsko kad se pokosi,a oni preko noći izrastu! Poslijala 10-tak vrsta sjemenki, posadila mlade biljčice. Sve planirano za danas obavljeno, osim što stalno zaboravim slikati...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo lagano
|
|
Odgovori | Stranica 123 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |