Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica 123 152> |
Korisnik | ||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Studeni 2014 u 07:05 |
|
pozdrav mojoj sari ..ja sam sve svoje cuvarkuce van...napokon mogu razlikovati.....hahah...tvoje su slatke u kalicima ja sam samo uz mamenje naslagala pa kad krene jako hladno staviti nesto preko nih ili netreba...mislim da budu izdrzale i ovako...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To buš vidla kaj buju ti vrapci ostavili za senjski vrt. Moraš nabaviti neku zaštitu dok ti nisu sve pojeli. Žderonje, štetočine, bezobraznici ... |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivne su ti travkice!
zamisli, juče nakon puno vremena napišem post, komentiram tvoje cvijeće i kad sam stisla odgovori javlja mi grešku! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bilo bi dobro prošpancirati tvojim balkonom, svakakvih biljaka bi se tu moglo vidjeti.
Trave su prekrasne! |
||
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krasne biljčice na sunčanju
Trave su prekrasne!
|
||
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ljepe trave....one su dio vrta bez njih nebi bilo tako lijepo....ljepa setnja...
|
||
divno je biti nekome nesto....
|
||
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Divno si aranžirala čuvarkučice.Veselim se razgledavanju tvojih krasnih biljčica, vidimo se!
|
||
|
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...hvala dadinica, drago mi je da si svartila i upoznala dio mojih biljaka...a balkon mi nije veliki, dapače, no, sve nekako zbuksam na principu teglom na teglu pa u teglu...lijepi pozdrav |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...Carol, uvijek nešto ode u senjski vrt, no puno toga i ostane da uživam... |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kad god svratim na ove stranice, uvijek mi je u glavi pitanje - koliki mora da je taj tvoj balkon, kad je na njemu smješten ovako impozantan broj biljaka?
A biljke redom sve lijepe, njegovane.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prelijepe trave Saro!!!!! |
||
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bude nekaj iz tih teglica preselilo u senjski vrt ili bude ostalo tu gdi je da te podsjeti na more? |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala saro na odgovoru,kupila sam tu bugicu ali nisam bila sigurna koja je, slikice čuvarkuća su prekrasne a imperata me oduševila.
|
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Oprostite, žao mi je ali ne mogu smanjiti slike.
|
||
zagreb |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
zagreb |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=temzi]Draga Saro opet sam uživala u tvojim slikicama senjskog vrta, sve sam detaljno proučila i zadivilo me kako su biljčice skladno posađene, raznolikost i kreativnost su ti na zavidnom nivou.A sad malo o balkončeku, jedna jako lijepa cvjetna družina, posebno travice...tako slično i ja hvatam toliko željene zrake sunca na svojem balkonu, pa stalno stražarim da ne puhne kakav jači vjetar!
...draga temzi, drago mi je vidjeti te opet na forumu i na mojoj temi, a s obzirom da si blizu uvijek izvoliš navratiti ...danas sam sjedila na balkonu i pila kavu, tak je bilo toplo... |
||
zagreb |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[QUOTE=gute Fee]Malo sam prosetala . . . . . pa sad odmaram . . . .
...samo daj draga Gute Fee i navrati opet.. |
||
zagreb |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...ja šalabajzam uokolo, a gosti kod mene sami...drage moje Josipa, lucy, bugica, moon, @kaktus, Lantana, Andina, miska, sve vas mi je drago vidjeti da posjećujete moju temu i puno vas pozdravljam
|
||
zagreb |
||
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...catalpa, to je bugica Vera Deep Purple, bude je često u prodaji u Konzumu ili Plodinama za male novce... |
||
zagreb |
||
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Malo sam prosetala . . . . . pa sad odmaram . . . .
|
||
Odgovori | Stranica 123 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |