Poljoprivredni sajam u Bjelovaru |
Odgovori |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Rujan 2010 u 19:48 |
Upravo traje jesenski sajam u Bjelovaru. U nazat nekoliko godina nisam ni jedan propustila, ali ovaj nažalost hoću.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gent,jel ti ideš i na ove ,okolo sajmove? Recimo Ludbreg(da znamo kod koga kupujemo),pa Prelog i tak bliže nama.Ove trave me strašno muče
|
|
gentian(a)
Upravo klijam Pridružen: 19 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ko je ovdje lud.jel(nešto je forum zezao i nestali su postovi od tog dana)
E,to,ubaci ti malo tih slikica,izbliza
|
|
gentian(a)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hm, ovo mi stvarno nije jasno..... el ti nisam ja odgovorio na ovaj post????
Uglavnom to su ranunculusi i bacim koju sliku pobliže uskoro.... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wooow!!!!Kaj ti je ono iza tulipana(crveno i žuto cvate)??
Svašta tu ima a ja znam di si ti doma
|
|
gentian(a)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gentian jel to u Bj ili Gudovcu?
|
|
luna
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam bila na par sajmova u Bjelovaru i može se naći cvijeća i po povoljnijim cijenama samo treba sve dobro pregledati.
|
|
gentian(a)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od 26.03 - 28.03 održava se "Proljetni međunarodni bjelovarski sajam" pa navratite, bit će nešto i cvijeća
|
|
gentian(a)
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, to je prvenstveno poljoprivredni sajam i cvjećari su slabo zastupljeni! I sam izlažem na tom sajmu od prošle god...... Samo da pojasnim neke stvari oko izbora cvijeća, datum kada se održava proljetni Bjelovarski sajam nije pogodan za sve sorte i vrste cvijeća, evo mi nismo na tom sajmu uopće iznosili pelargonije ( o surfinijama i fuksijama i inim da ne govorim)! Neki jesu ali noći su još tad hladne i mi ne preporučamo ljudima kupovinu! Na ovogodišnjem sajmu ću se potrudi "dovuć" što više vrsta ali kada za nešto nije vrijeme, jednostavno nije....... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj tako mi je zao da sam ovo tek sad vidio....
pa nisamo otisao.... nadam se da ce mo se druge prilike imati mogucnosti upoznati
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, bit će nam drago da se nađemo kad bude moguće.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mi smo bili u žurbi, krenuli smo u 4 ujutro iz Novog Sada, još smo išli do Osijeka i stigli u pola 10 na sajam, a oko 14 30 smo već krenuli nazad. Pošto je u HR komisiji za priznavanje sorti od 8 prijavljenih sorti NS soje priznato svih 8, nadam se da će biti još prilike za posjetu Bjelovaru, ako ne pre onda za sledeći sajam.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, ideja nam je bila da malo skoknemo do sajma i da te "otmemo" tvojim poslovnim partnerima no sve je palo u vodu zbog mog posla.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo je dosta lukovica cveća, semenki, a ponešto i saksijskog cveća i sadnica, samo što su cene za duplo veće nego u Novom Sadu, a i izbor poprilično loš.
|
|
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na brzom odgovoru!
U subotu imam neko predavanje o soji u 10 sati, a posle toga pojma nemam kakav je raspored. Tamo će nas čekati naši poslovni partneri iz Osijeka na štandu VOĆARSTVO-RATARSTVO-TRGOVINA. Predavanje je u Velikoj sajamskoj dvorani, a nakon toga valda će biti malo slobodnog vremena, bar da se pogleda sajam. |
|
|
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki, ima nešto cvijeća i sjemenja no to je prvenstveno sajam poljoprivrednog karaktera.
Imaš li nešto slobodnog vremena prije ili nakon predavanja? |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
27 i 28. 03. U Bjelovaru se održava poljoprivredni sajam. U subotu imam neko predavanje na tom sajmu, pa me zanima da li neko zna kakav je to sajam i da li na njemu bude i izlagača sa cvećem, semenjem i sl.
Unapred hvala na odgovorima. Pronašao sam samo ovo: http://www.bj-sajam.hr/ Ali su mi dosta šture informacije o izlagačima. |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |