Botanički vrt Zagreb - jesenska prodaja |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 19 Rujan 2016 u 19:35 |
Milice...zeleni 10 kn (nije bilo drugih boja)
|
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aurelia !Kakve je boje koraljni zvončić i kolika je cijena?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam danas...moj vrt bogatiji za dvije grmolike fuksije, koraljni zvončić i biserak
|
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JESENSKA PRODAJA VIŠKA BILJAKA počinje u ponedjeljak, 19. rujna 2016. i traje do isteka zaliha.
Radnim danom (pon-pet) od 11 do 14 h
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nisam išla, kiša je lijevala cijele dane...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tko bude išao ,bilo bi lijepo da pokažete što ste kupili.....
|
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajde da definiramo:
jesenska rasprodaja viška sadnica u Botaničkom vrtu održat će se u srijedu i četvrtak, 10. i 11.rujna 2014. od 9 do 17 sati. |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavidim Vam
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam pročitala na njihovoj stranici da je rasprodaja cvijeća u srijedu i četvrtak 10. i 11.9. od 9-17.
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U četvrtak mogu,u petak ne.Ako bude ponuda kao i prošle jeseni,bit će super.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršeno baš bi bilo lijepo tada idem na slobodne dane i usput u kupovinu. Hvala za informaciju draga nadam se da će tako biti.
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neslužbeno, samo da se pripremate...čula sam da će jesenska prodaja biti u četvrtak i petak, 11. i 12. rujna 2014. no službeno nigdje još nije objavljeno...
|
|
zagreb |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mislila da se ide u cetvrtak pa sam u srijedu vec rano u jutro kuhala pekmez od sljiva i tako vam je meni to zadovoljstvo propalo ...... ali drago mi je da je vama bilo lijepo i da ste imali bogati "ulov" !
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo vas je vidjeti tako sretne i zadovoljne
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ostale slike ...slike novih biljčica......
|
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tekel odličan ulov , blaženka i tvoja hrpica lijepo i zanimljivo zvuči
bravo za druženje, jedino žalim što sam (vam) daleko |
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11 haworthia na opće oduševljenje mojih ukučana koji su rekli konačno je dovuko nešto bez bodlji
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...tekel, lijepu hrpicu si na kraju (s)kupio... |
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |