Mali raj za male anđele |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Kolovoz 2010 u 15:41 |
Fifice, Fifice sad će ti ukinuti opciju Edit .
Vrati slikice i ništa nećemo reći |
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem zamolbi da se vrate slike kako bi i mi novi forumaši mogli viditi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema slika jer ih je Fifi obrisala.
Zameo joj se trag!
Hajde Fifi stavi neku sličicu i nemoj je obrisati kod sebe jer onda ništa neeeema.
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav fifi! Ja sam malo tužna jer ne mogu vidjeti ni jednu fotografiju na ovim tvojim stranicama. Ali mogu zamisliti po ostalim komentarima da je sve lijepo i usklađeno, te da imaš sretnu i zadovoljnu obitelj!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Beba je legenda a i tata ubija a dječica ja ostajem bez riječi . Samo tako.
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma hajde ti se šališ - a ja te zamislila kao tromo, bezvoljno i mlitavo čeljade (šala)
Haha ma mlazni pogon ti samo još fali, naravno da si sva u pokretu i energična- drugačije ti obitelj ne bi bila tako sretna i zadovoljna
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače sam hiperaktivna,živahna i vrckava
zato sam i dobila petero djece, tri posla odjednom za mene je ništa
ručak je gotov,kolač je gotov,djeca namirena....surfam...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trisa je vec sve rekla
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drafa naša fifi, stavljaš slike brzinom svjetlosti isto tako činiš izgleda sfe u životu, pa i rađaš dječicu, što je predivno, predivno. One slika iz bazena su fantastične. Djeca vesela, nasmijana, a ti mogla bi se izgubiti s njima zajedno. Obiteljska slika s tm - genijalno, ti si duša našeg foruma. Za naj mamu, prijateljicu, suprugu |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala draga,je je dobar je ko kruh
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi po neznam koji put ti ponavljam- imaš divnu obitelj- prekrasna dječica - muž ti je jako simpatičan-dobrodušan, ako je suditi dojmovima s slika (obično ne pogriješim).
Prekrasno- pogled na skladnu i složnu obitelj kao što je tvoja mi uvijek izmami osmijeh na lice
Veliki pozdravi svima
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gospodin gore je detektiv
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi, ti i dječica za reklamu: krasna mama mlada, preslatka dječica. Ali uz čast Onome, nekoga bi mislim svi htjeli vidjeti, tko je ovdje zaslužan za ovu malu četu: tvog muža.(Šta ćeš stara baba pa znatiželjna) |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi - od sveg srca ti želim tebi i tvojoj obitelji uživanje u životnom raju koji ste stvorili. Pomozi si sam i Bog će ti pomoći - Gospodin vas prati ali jasno da ste unatoč uzvodnom plivanju, predivna obitelj koja je oplemenila i naš Forum!
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima ,trudimo se uvjek i u svemu
nekad plivamo uzvodno
nekad sve ide glatko
a uvjek sigurno i radosno...
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Fifi!!! I za tebe,tvoj vrt i naravno tvoju dječicu!! Svaka ti čast kako sve to uspjevaš!!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....najljepše želje za sve u obitelji....
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fifi čestitka za tebe i tvoju skladnu, veselu obitelj
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Fifi za sve, za djecu, za cvijeće, za tebe... Bravo!!!
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |