Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 272> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:05 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hvala vam svima na lijepim čestitkama!
Svima koji ste se javili, svima koji slučajno navrate u moj vrt:
Sretna vam Nova !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Sretno i berićetno u 2013 godinini!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Hoya sretan Božić i puno zdravlja tebi i obitelji !!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zaboravila sam napisati da mi se sviđa sukulentni vrtić (aranžman) |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ova kombinacija je posebna
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Prekrasno hoya a ruže posebno!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno cvijeće,a mene je oduševila sprava za kompost.Morat ću poradit na izumu jer imam bar 4m3 komposta za usitniti.Bravo za muža.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hoya lijep pozdrav
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Hoya,
sukulenti su ti super. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasna kombinacija za terasu, lijepo si se poigrala s sedumom, a plumeria je prekrasan cvijet, nemoj da nam promakne kad procvjeta. Ovo ljeto je svima bilo ludo, samo što smo se mi na jugu navikli, ali zato je jesen prekrasna. Guštala sam u šetnji tvojim vrtom i nemoj da te opet nema, kod tebe uvijek ima zanimljivih kombinacija i lijepog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mari, sad sam konačno smogla hrabrosti nešto uslikati. Ne znam kako je bilo kod vas, ali kod mene je bila strava. Voda je jako poskupila i morala sam zaljevanje svesti na pola.
Sad je kiša učinila svoje !
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I ja sam radosna kad te vidim u mom dvorištu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek sam radosna kad k tebi dođem, draga Hoya! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Otok tako će bujne biti tvoje gredice na padini!
Anastazija, bilo je puno boljih dana u mom vrtu, ali što je tu je! Smrcko, znaš da je u dvorištu puno ružnog, suhog bilja koje nije slikano ![]() R.Sara, nakon teške žege biljek su konačno počele bujati. Tako mi je žao što je zima na vratima. Glikica, na slikama je sve ljepše. Bujnost je ovaj puta samo rezultat vremena,manje mojih ruku djelo.
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |