Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gogin-zg vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gogin-zg vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gogin-zg vrtek
    Objavljeno: 15 Studeni 2013 u 21:57
moram ,jednostavno moram oživjeti ovu temu.
naša goga je jako skromna-kako od početka tako i sada.
mi članice koje smo se kasnije uključile smo jako zakinute za ovu silnu ljepotu
nemam adekvatne riječi kojima bih to opisala.woooow..prekrasno,uređeno i kultivirano,a nije narušen prirodni sklad.obožavam vrtove koji kao slobodno rastu,a u stvari su pod kontrolom svojih vlasnika.
goga se vratila i prijateljice moje pogledajte od kuda su one silne sjemenke koje nam velikodušno dijeli. goga puno hvala i nadam se novim slikama.

živim u nadi da će se jedanput i moj vrt ovako razrasti
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2010 u 12:02
smile42neznam kako prije nisam bila u ovome prekrasnom vrtu! pregledala sam svih 14 str. i mogu reći da sam se baš nauživala ljepote, izdvajati neću ništa posebno, sve je prelijepo, ali ipak moram klematise i hoste, oni su moja ljubav i divni su ti.
vidim da se svi žale na tvoje nestavljanje slika pa im se i ja pridružujemWink
od sada ću češće posjećivati tvoj lijepi zg-vrtekThumbs%20Up
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 19:49
Hej Gogač, ja sam mislila da ja štrajkam sa slikama, ali ti me šišaš...... prije mjesec dana si obečala slike za vikend Confused, daaaaj slikice, nemoj biti škrtica.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:27

tvoj cvjetnjak izgleda baš onako kako ja maštam da ću imati jednog dana (kad budem imala svoju kućicu u cvijeću). preeeediiiivnoooo smile93

Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 00:56
Draga goga-zg hvala ti za pakujce, ja tebi mogu doneti iglicu ( mislim da se još zove geranium) nije baš neki poseban možeš vidjeti na mojoj temi sliku, da li češ na kavu u Ivanić u srijedu?
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:35
Goga! Slikice nove na sunce!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 20:07
Lantana i Tatjana hvala na posjetiTongue
Smail na sljedećoj kavici ću ti donjeti već niknuli pakujac.malo više sam toga zasijala.LOL  
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 11:32
Goga je vrijednica prava treba sav taj vrt održavati uz sve druge obaveze, ja se upisujem za sjeme pakujaca ( svih od kojih imaš sjeme ).
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2010 u 11:19
Goga krasan vrt, toliko lijepog cvijeća, stazica, otočića, kamenjara, kaktusa i napokon puno lijepog kućnog cvijeća Clap
život je more
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2010 u 21:46
Zalutah i kod tebe, ma stvarno ti je lijep vrt,imas ga jako puno.Cvijece ti je predivno.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 05:01

Goga, lijep ti je vrt i stvarno je prava šeta što ne nastaviš sa sličicama. Baš si prava škrtica LOL! Podijeli s nama tu ljepotu!

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 23:15
goga
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 22:44
najlakše je tući slabije od sebe LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 22:26
Konte bušsmile232.LOL
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 21:11
izgovori, uvijek izgovori Wink
škola je tek ovaj tjedan počela, a pogleč od kad štrajkaš Wink

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 19:06
jedva cekam slike
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 17:59
cure tek za vikend mogu staviti slike.dolazim kasno doma,a imam školarca.Tongue 
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 21:43
Pravo je uživanje pregledati tvoje cvjetno carstvo.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 20:37
Ja se taman poveselila da Gogić neće više čekati paparazze, a ona opet štrajka sa slikama, e pa ne može to tako smile178. Ajmo malo biti vrijedni i poslikati, može i bez ulickavanja prije slikanja, ugledaj se na nas ostale koji bez kompleksa i koji korov poslikamo...Wink ( govorim u svoje ime).
I meni se kao baki najviše svidjela ona panoramska slika iako... sve su lijepe.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2010 u 20:18
goga, draga, koliko se sjećam, ovaj štrajk je nenajavljen Tongue
slike na sunce LOL

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.