Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Studeni 2013 u 21:57 |
moram ,jednostavno moram oživjeti ovu temu.
naša goga je jako skromna-kako od početka tako i sada.
mi članice koje smo se kasnije uključile smo jako zakinute za ovu silnu ljepotu
nemam adekvatne riječi kojima bih to opisala.woooow..prekrasno,uređeno i kultivirano,a nije narušen prirodni sklad.obožavam vrtove koji kao slobodno rastu,a u stvari su pod kontrolom svojih vlasnika.
goga se vratila i prijateljice moje pogledajte od kuda su one silne sjemenke koje nam velikodušno dijeli. goga puno hvala i nadam se novim slikama.
živim u nadi da će se jedanput i moj vrt ovako razrasti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vidim da se svi žale na tvoje nestavljanje slika pa im se i ja pridružujem
![]() od sada ću češće posjećivati tvoj lijepi zg-vrtek
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hej Gogač, ja sam mislila da ja štrajkam sa slikama, ali ti me šišaš...... prije mjesec dana si obečala slike za vikend
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
tvoj cvjetnjak izgleda baš onako kako ja maštam da ću imati jednog dana (kad budem imala svoju kućicu u cvijeću). preeeediiiivnoooo |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga goga-zg hvala ti za pakujce, ja tebi mogu doneti iglicu ( mislim da se još zove geranium) nije baš neki poseban možeš vidjeti na mojoj temi sliku, da li češ na kavu u Ivanić u srijedu?
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Goga! Slikice nove na sunce!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Lantana i Tatjana hvala na posjeti
![]() Smail na sljedećoj kavici ću ti donjeti već niknuli pakujac.malo više sam toga zasijala. ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Goga je vrijednica prava treba sav taj vrt održavati uz sve druge obaveze, ja se upisujem za sjeme pakujaca ( svih od kojih imaš sjeme ).
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Goga krasan vrt, toliko lijepog cvijeća, stazica, otočića, kamenjara, kaktusa i napokon puno lijepog kućnog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Zalutah i kod tebe, ma stvarno ti je lijep vrt,imas ga jako puno.Cvijece ti je predivno.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Goga, lijep ti je vrt i stvarno je prava šeta što ne nastaviš sa sličicama. Baš si prava škrtica |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
najlakše je tući slabije od sebe
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
Konte buš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
izgovori, uvijek izgovori
![]() škola je tek ovaj tjedan počela, a pogleč od kad štrajkaš ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jedva cekam slike
![]() |
|
![]() |
|
cure tek za vikend mogu staviti slike.dolazim kasno doma,a imam školarca.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Pravo je uživanje pregledati tvoje cvjetno carstvo.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja se taman poveselila da Gogić neće više čekati paparazze, a ona opet štrajka sa slikama, e pa ne može to tako
![]() ![]() I meni se kao baki najviše svidjela ona panoramska slika iako... sve su lijepe.
|
|
![]() |
|
goga, draga, koliko se sjećam, ovaj štrajk je nenajavljen
![]() slike na sunce ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |