Radovi- dori-st |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 00:41 |
Ej dori, malo sam opet po tvojoj galeriji švrljala-onaj set s plavim motivima-cvijetovima mi je odličan, pogođen. Morat ću naći takve neke motive da se dijete može malo igrati s novom igračkom
|
|
Sponzorirani linkovi | |
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su ti stvarno super! baš mi se sviđaju!!!
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam napravila kutiju prije nego sam vidila tvoju, a moja na slici izgleda ko da je bijela, a u stvarnosti nije tako blidunjava. Da sam vidila tvoju prije nego sam napravila svoju, sigurno bi te pitala kako si je napravila, jer ovako......uzela svoju u ruke, pa gledam tvoju...i šta da ti kažem "suza suzu goni...". To što tebi izgleda neuredno, meni se baš sviđa i nimalo mi tako ne izgleda. Tvoja mi je u odnosu na moju miss, a moja..kao neka šta nije ušla među prvih 15 missica na izboru, hahahaha...Ma pokušat ću i ja tupkat po nekoj idućoj kutiji... odlična ti je kutija, odlična!!! I, hvala ti na dobrodošlici!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh splićanke, izvukle ste me iz zadnje klupe, a baš san se lipo pritajila i uživala.
Ali eto mare, kad si me već izvukla na "naslovnicu" s pitanjem, evo da ti odgovorim. Prvo ti želim dobrodošlicu i zahvaljujem na komplimentima, drago mi je da je moj rad nekome poslužio kao inspiracija.
Dakle, magnolija je uokvirena zlatnim linerom kako si i pretpostavila. A ono na podlozi je isti taj liner samo sam ga tupkala lagano sa grubom stranom spužvice za suđe, u stvarnosti se on samo lagano nazire, slika ga je nekako istakla puno pa djeluje pomalo neuredno, a zapravo se naziru zlatne točkice i sjaj. Eto, nadam se da sam pomogla.
Slavice, pozdravljam i tebe, dobro došla, hvala ti na lipim riječima!
Pozdrav i hvala i maslini i nataši.
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Dori! Ovdje ti je sigurno nešto poznato, a to je ova kutija lijevo-jer je tvoja, koja me stvarno oduševila. Desno je moja, rađena s krakle efektom, ali se to baš na slici ne bi reklo. Ne znam šta si ti radila sa svojom, ali mi je daleko ljepša od moje. Jesi magnolije obrubljivala linerom (zlatnim) ili nečim drugim? Ova podloga oko magnolija mii je famozna,ovako šarenkasta, i ne znam šta si radila i kako si to postigla???? Ali, je f-a-n-t-a-s-t-i-č-n-a!!!!! Često spominjete patiniranje, a ja to ikad nisam probala. Šta si radila ženo, da je ovako dobra?! Vidi šta se ulizujujem, hehehehehe!!!!! |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti prekrasni, puno puta sam dolazila na tvoje stranice i sad kad sam se konačno priklju čila ovom forumu moram ti izraziti svoje divljenje.Koliko sam shvatila ti si iz Splita pa se nadam da ću na nekom od okupljanja splitskih forumaša imati čast i upoznati te!
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica sa magnlijom mi je favorit...predobra je... ajme...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga dori-st,ona kutijica sa sitnim ružicama je lipa,lipa ,najlipja...
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelka, lula, more, kaćo, hvala vam tete.
Kaćo, to ja od tebe kopiram mackanje sa više boja, ali moram još učit da te stignem.!
Da, to je najobičniji cracle, ali sam ga nanosila tanko kistom, pa dok se sušio opet malo poravnala di je ostalo debelo, da ne ostanu one debele pukotine kad se osuši nego da više liči na dvokomponentni.
Na kraju sam bila zadovoljna, s obzirom da je to tek drugi put rada s cracleom nakon neupjeha na staklu.
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curo draga odusevila si me kutijicama,ne znam koja mi je ljepsa od koje,igra boja ti je fenomenalna,a krakl posebna prica,mrrrrrrrrrak,i jel to uopce obicni krakl,tako mi je neobican..
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dori ova je med medeni..kako su mi promakle nije mi jasno...
sve su na svoj način lijepe, ali ova me baš oduševila...
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijice su prekrasne. Jedna bolja od druge!
|
|
ANĐELKA
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma anastazija draga, zašto paziti, pa čemu bi se onda smijali, to nam razbije monotoniju kad tako s nekim ispadne nešto nespretno.
Hvala ti na lijepim riječima za moje radove, te rubove na kutijici sam prvo obojala onom crvenkastom pa onda četkicom za zube(!) malo još natupkala točkice drugih boja. Nije bilo komplicirano.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nakon onog smajlića (ti znaš o kojem pričam) na mojoj temi počela sam paziti na detalje. ne, neću ga opet staviti...
htjedoh reći da su ti kutijice apsolutno prekrasne, a od detalja zapazila sam odlične rubove na zadnjoj kutijici. izgleda mi kao da je bilo prilično pipkavo za to izvesti a da ispadne tako uredno.
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božice, saara, vanja, primavera, piramida, llluvia, hvala vam tete!!!!!!
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam koja mi je lijepša od koje... prekrasno
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne škrinjice,rađene sa meni omiljenim salveticama!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mmmm, prelijepe su škrinjice sve redom, svaka posebna na svoj način, ružice nježne, magnolija vrlo elegantna, a posljednja ruža na kovčežiću baš starinska....braaaaaaaavo draga Dori
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fenomenalni radovi bravo Dori
|
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |