nada-m nova galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 33> |
Korisnik | |
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Ožujak 2013 u 20:48 |
S oduševljenjem sam pregledala ovu galeriju, iako je vlasnica više ne posjećuje ne mogu odoljeti a da ne napišem da sam fascinirana uradcima. Ovdje se ništa ne može odvojiti, sve je favorit, lampe me oduševljavaju, ali ništa manje niti ostali uradci.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SRETAN ROĐENDAN!
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Imaš sreće.Ja sam jučer bila 4 sata na štandu.Od nas 6 štandova nitko nije prodao NIŠTA.Čak je bilo i malo upita.Ljudi prolaze,ni glavu ne okrenu.Vidjećemo danas.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve mi se sviđa na štandu, ali ova prva kutijica(tri roza cvijeta i djevojčica) mi je vauuu
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Drage moje,Julija,Elza,Mamina,Klara,sve ste se spojile u jednu lijepu i plemenitu želju ,meni, za dobru prodaju,vjerujem da je sila dobre energije koju ste udružile i odaslale stigla i dobro djeluje,naime ja sam još čitavi tjedan u mom "dućanu "i pomalo se prodaje.Hvala na dobrim željama.
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga nado,
štand me oborio s nogu... ![]() toliko divnih stvari, tako brižno i pedantno posloženih... ma, prelijepo... nadam se da je prodaja bila uspješna, bez obzira na recesiju... |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno,krasno drzim ti palceve
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
koliko divote na ovom vašem štandu
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Imaš prekrasne radove i sigurna sam da će i kupci to prepoznati.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Prekrasni radovi! Sretno sa prodajom!
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala Jani ,nadam se ,ovo je od jučer,danas sam malo bolje (urednije)složila ,puno stvari na malo mjesta ,pa stalno popravljam
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sretno Nado, nadam se da će se puno toga prodati!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
nado radovi su prava diiiivotica
![]() Kako sam ja po prvotnoj vokaciji slikarica,uvijek me zainteresira drugačiji način slikanja.Kod vas sam vidjela slike rađene tehnikom enkaustike ali na moderniji način.Slike su predivne -baš po mome guštu.Molim vas ako mi možete reći da li se mogu koristit obične voštane boje i obična kućna pegla (ne sa parom)?I postoji li pravilo za papir na kojem se slika(mora li biti poseban)?Oprostite zbog toliko pitanja !Hvala |
|
![]() |
|
draga nado,
ima li novosti? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje, preplavili me osječaji , na vaše lijepe rijeći (dobro da nema nikoga doma,šmrc)a kažu da najkasnije do subote mora stići
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga Nado - iskreno se veselim s tobom! Bebaču želim svu sreću i zdravlje ovoga svijeta
![]() |
|
![]() |
|
draga nado,
potpisujem sve što su cure napisale... ![]() preteče me jani i uze mi riječi iz tipkovnice... ![]() a bebaču želim dobrodošlicu u kreativni svijet tvoje ljubavi... |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |