Vinka: Madagaskarski zimzelen-Catharanthu |
Odgovori | Stranica 123 15> |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Lipanj 2015 u 12:59 |
Divna boja, tako nježna.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice baš je divna, bijela meni najdraža...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice, Andina, hvala vam! |
|
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Temzi, čestitam! Baš ti je lijepa.
Bugice, hvala!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina i mraveki...
temzi...
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Vinka, preživjela je zimu na prozoru dnevnog boravka, i ove godine neumorno cvate, nadam se da ću je i ove zime uspjeti sačuvati...
|
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam, imam još dvanaest ali još ne cvatu. Ako bude koja crvena, mogu pokušati sakupiti sjeme.
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nama su počele cvjetati vinkice, sijane u veljači, presađene u vrt (na puno sunce) krajem svibnja .
One koje su prezimile u razredu još ne cvatu. Ne cvatu ni one sijane u veljači, a nalaze se u djelomičnoj sjeni tustike. Ovo je proljeće bilo dosta hladno i kišovito, a očito njima treba puno sunca i topline da bi procvale.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto vidiš
Da li ti je koja crvena uspjela? Meni nijedna |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijolica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Do mojih nisu mogli jer su mi u DB bili.
Ali su zato pojeli koješta drugo,mahune,salatu... |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su pojeli puževi i neću ih ove godine sijati
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
vijolica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala!
I moje ostale su još male,ali cvasti će one. |
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je, vijolice!
Moje-tvoje su još male... ali rastu, nadam se da će stići i cvasti.
|
|
vijolica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od onih sijanih u kolovozu samo je ova uspjela |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam pregledavala stare teme, moja ipak ne spada ovdje vec u veliki zimzelen, vinca maior...srodnici jesu ali nije ista biljka. Iskrene isprike na pogresci
|
|
Odgovori | Stranica 123 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |