ljekovita aloa vera |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Studeni 2010 u 23:11 |
Saro, to bi trebala biti ljekovita Aloe vera arborescens (mislim na ovu na slici).
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mislim da je to ta
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() Sarić, ako je ova moja aloe vera ljekovita, rado ću je poslati -zadovoljava sve uvijete, samo ne znan je li ljekovita |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
molim ako netko ima viška ljekovite aloe, za jednog bolesnog gospodina koji je koristi kao ljekoviti pripravak s crnim vinom, kako bi ublažio opasnu boleštinu. Aloa mora biti što starija, svakako starija od 2 godine, zadnji puta zalijana prije 8 dana i ne tretirana pripravcima za prihranjivanje.
Za jedan pripravak potrebno mu je 30 dag aloe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |