OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 374> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Siječanj 2017 u 17:40 |
Vratit će se ona na svoju temu i nik, pomoćiće joj admini ako to zatraži. Otok, javi im se.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjrujemo u tebe draga, moj potpis je još uvijek "tvoj"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrabac čekamo te, prvi vrt koji sam pogledala kad sam se priključila forumu, naravno predivne sukulente u cvijeće foto
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Orok se mora vratit u svoju temu nema druge, a sada je vrabac
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za tebe draga Otok
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga kamo si ti nestala.čekamo te
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam i prošetala ovim divnim vrtom... u nadi da će stići nove slikice..
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavi jučerašnji rođendan u svom predivnom vrtu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je žao da je nema. To je bio jedan od prvih vrtova u koje sam ušla dobro zapamtila. Znaš Otok, sjećam se kako si skupljala mahovinu da bi prikrila teglice, pa kad bi se mahovina osušila, odlazila si u potragu za svježom. A sinovi su se šalili govoreći da pitarima mijenjaš posteljinu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema je ...... nema ......
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Naša Otok nas je izgleda zaboravila , a fali mi jako ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako nema novih slika, vratila sam se i ponovo pogledala slike s prethodnih stranica. Rado prošetam i nekoliko puta istim stazicama. I svaki put vidim nešto novo, nešto što mi je promaknulo u prvoj šetnji. Drago mi je da sam ponovila šetnju tvojim vrtom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa je tvoja divljina, a ideja s bocama za zalijevanje jako dobra. Smilje ti je prekrasno rascvjetano.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga OTOK, uživala sam u šetnji po tvom predivnom vrtu, među cvijećem u ukroćenoj divljini, neodoljivim sukulentima... Predivno, oduvijek volim ovakve cvjetne kutke, tople, sunčane, mediteranske...
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divljina me oduševila! Divna je...
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
lucy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novi dijelovi vrta mi se jako sviđaju. Opustjele dijelove "kroćenjem" si obogatila biljkama koje tu i pripadaju, koje se same brinu o sebi i koje će se same pobrinuti za svoje potomke. Sve izgleda jako prirodno i to je ono što mi se najviše sviđa.
Primijetila sam i boce zabodene u zemlju. Je li to sistem navodnjavanja kap na kap? |
|
Sutra je novi dan.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divljina je tvojim vrijednim radom i trudom postala pitom dom krasnim biljkama
|
|
Odgovori | Stranica 123 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |