hrast plutnjak |
Odgovori |
Korisnik | |
palmofan
Novo sjeme Pridružen: 28 Lipanj 2008 Lokacija: Kutina, Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Studeni 2014 u 11:34 |
Hrast plutnjak koji raste u botaničkom vrtu OŠ Ostrog u Kaštel Lukšiću. Hrast se nalazi uz malonogometno / košarkaško igralište te nije u ograđenom dijelu vrta. Ako netko živi blizu ili je u prolazu sad je pravo vrijeme da pokupi žireve jer su počeli padati sa stabla. Ja sam sakupio nešto žireva, nadam se da će mi bar jedan proklijati na proljeće.
http://post.org/ - |
|
Sponzorirani linkovi | |
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebao sam odma malo proguglati,našao sam da plutnjaka ima pored Pule čitava šuma,a navodno ih ima i u parkovima po Splitu,ima li ko iz tih gradova sa informacijama gdje bi se mogla nalaziti ta stabla?
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali tko poznaje Mimu,ili možda zna gdje se nalaze ovi hrastovi plutnjaci.
|
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nitko nažalost ne posjećuje ovu temu Trava moj ko bi imao žireva, pogle od kad stoj, 2007...
|
|
trava
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene zanima par žireva,jesu li to oni plutnjaci iz Istre?
|
|
medomann
Upravo klijam Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav! ako ovo bude netko ikada pročitao, pogotovo na koga se odnosi to će bit Čudo! da ne duljim mene bi zanimali žirevi ovog hrsta izmedju mnostva ostalog sjemenja, jedino ako nece uspjevati na kontinentu
|
|
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam slikala nekoliko hrastova plutnjaka i pobrala nešto žireva. Hrast ne gubi lišće i ima zanimljivu koru. Ukoliko nekoga zanima, mogu poslati žireve. |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |