Lilly- moj mali dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 21:57 |
Evo danas sam presadila sve one kaktusiće u nove posude. Pofarbala sam još jednom one ljestvice-sliku sutra stavim. I moram sutra još jednom prefarbati jedan stalak za cvijeće. Išla sam u zg s namjerom kupiti žutu pasifloru i crvenu pavitinu ali ni jedno nisam našla. Ali mi je zato mužek kupio dva nova kaktusa!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda već je a da mi to ni neznamo!!
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čekaj sad da se i on ulogira na forum
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije on ni mislio da ste čudaci (čudovišta). I bili bi mi išli s vama i kod Branke samo da nas djeca nisu čekala. Nebi mi vjerovali ali on se prije od mene uklopi u društvo.
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
možda sada bude češče došao na druženje kad je vidio da mi nismo nikakvi čudaci(čitaj čudovišta).
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma voli on samo neće priznati!!!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa još kaže da ne voli cvijeće, a vidimo mi kud ti okom, on skokom, jedva čekam slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo pofarbana je moja "lojtrica" ali nije kakve sam ja htjela boje. Zovem muža da mi kupi žutu boju i on donese žutu a kad sam ju otvorila unutra neka čudna narančasta,od žute ni ž!! Uspjela sam danas očistiti moj bifši kamenjar,kako ga prošle god nisam ni taknula nisam ga mogla više gledati kako je bio zarašten pa sam onda krenula s njim. Još razmišljam dal ću u njega stavljati koje biljke ili ne. Poslikat ću ga sutra da vidite na što to liči. Tako da nisam uspjela posaditi maćuhice al sutra je novi dan. Poslala ja MM i po novu vreću zemlje pa će biti posla!!!
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako god pofarbaš- nama slikicu stavi
|
|
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas se primam nekog posla samo što ni sama neznam od kud bi počela. Moram pofarbati "lojtre" za clematis . Nemogu se sama sa sobom dogovoriti koju bi boju! Mini maćuhice treba nekud popikati i one odcvale šafrane i zvončeke is tegla presaditi u vrt.
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije niti meni Franjice-baš ono što sam htjela neće. Al me to nebude spriječilo da ih nemam,kupit ću naravno već gotove biljke a druge god opet pokušati sa sijanjem ih!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je biti početnik, lijepo je uživati svako jutro u pogledu na zemljicu i prebrojavati kolik je biljčica niknulo... blago tebi, meni nije niknula niti jedna gazanija...
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slično je i kod mene kat.rea zbog nedostatka prostora stalno seljakam!!
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Lilly, krenulo i kod tebe . Vidim svi smo nestrpljivi. I ja sam prvi put sijala, ustvari znala sam ranijih godina nešto sijati, ali obično sam sijala dok več zatopli, pa je uvijek to došlo kasno. Naravno da sam i ja nešto posijala, ali stalno prevlačim gore dolje. Stavim u kuhinju na policu ili prozor dok ne nikne ( na toplo), a onda mi se čini da mu je pretoplo pa selim u hladno u tavan..... k`o mačka mlade prenašam.
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nedostatak toliko prozora koliko nam treba,muči i mene,već sam popunila sva mjesta i sad kemijanje,ali već imam ideju dovući stol do prozora i na njega staviti klijance
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba biti i kritika da bi se popravilo što ne valja. I ja sam ove godine prvi put sijala pa neznam kak to treba izgledati,valjda je dobro tako. Dosta toga mi nije ni izašlo,zbog nedostatka prostora svuda sam stavljala pa je valjda razlog to,al valjda će druge godine biti bolje!!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ne ne nije bila kritika,ali ako je slak onda valjda i treba biti visok nisam ga nikada imala pa ne znam
|
|
Zagorski bregi |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala kontesaa-ja volim da mi se šareni i cvijeće i tegle. Ono izduženo je ukrasni slak i stoji kod prozora. Ove godine prvi put sijem inače mi je običaj kupiti već gotovu biljku tako da mi je svaki komentar dobrodošao. Prihvačam i kritike i pohvale! Ja sam još jedan veliki početnik!!!!
|
|
kontesaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veliki je gušt gledati kako iz sitne točkice sjemena raste cvijetić one dvije teglice na početku su fenomenalne žirafa i auto
ako smijem pitati...one biljčice koje su se izdužile dosta,šta je to i gdje stoje? mislim da im fali svijetla ali to će znati puno iskusniji od mene inače sve super |
|
Zagorski bregi |
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja nikam bez njega- ćak mi je i direktor dao direktivu- svaki dan fotić sa sobom
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |