Kod WIND |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 15:31 |
za jagode,pcelice i med
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wind, i pčelice imaš?? Wau!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
WIND
Nedavno posijan Pridružen: 01 Prosinac 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Med u ovom slucaju ima prvenstveno ulogu konzervansa, jer jagode odlicno zadrze svoju aromu
|
|
WIND
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uf, ovo zgleda jako primamljivo. jek se jako osjete jagode ili med ima glavnu riječ?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
WIND
Nedavno posijan Pridružen: 01 Prosinac 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 52 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
zagorka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna priroda i cvječke, pčelice uživaju pri tebi
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joooooooj koje slike pejzaza,vockice ,tresnje pa ruze prekrasan pocetak i dobro nam dosla.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bravo ! Ja nisam pčelar mada me pčele fasciniraju ali sam se sjetila da si jednom pisala da ćeš na proljeće nabaviti bar jednu košnicu pčela , e pa sretno !
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i kosnice!
LR kosnica, nabavila sam je pocetkom proljeca, odlicno se razvila, prezadovljna sam
Vec sam med jednom vadila, sada je u jeku pasa drace....samo da vrijeme posluzi........kisa je dosta zeznula al et....
Nadam se da ovdje jos ima pcelara ili bar onih koji pretendiraju tome, pa da cemo moci da razmijenjujemo iskustva
|
|
WIND
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Wind, dobrodošla! Lijepo je ovo što sam vidjela, a sigurna sam da ćeš nas razveseliti i raznježiti novim sličicama.
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam u zaostatku ovih dana jer me nije bilo ali me razveselilo kad sam vidjela ovaj novi vrt,Wind nastavi sa slikicama jer ovo što nam pokazuješ je prekrasno , nadam se da među tim tvojim prelijepim voćkama i cvijetićima je našla mjesto bar jedna košnica pčela , imale bi se čime naslađivati !
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim jako vam se svidjela ona tamno crvena ruza....divna je....pa sam stavila jos par njenih slika.....ona prva u kisnim kapljicama i ova ispod nje ...inace to je jedna engleska ruza A slika ispod su dvije ruze...iza je penjacica a ispred je jedna divna ruza koja mirise opojno....cak malo podsjeca na miris mellisse officinalis...ovdje poznate biljke pod nazivom limunchic
Inace.....svima hvala na lijepim komentarima.....
|
|
WIND
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako mi je ova zadnja slika predivna
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
WIND
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WIND
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike rascvjetalih vička,a crvena ruža je prekrasna
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |