Moj vrt - teraca |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Travanj 2016 u 09:34 |
Prekrasno,cekamo nastavak
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraca je za desetku, sve je bujno i rascvalo, ocemo i od ove godine slikice donata ...
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
prekrasne su te žute ivančice--ako se tako zovu,voljela bi ih imati
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Prekrasna velika terasa i divno cvijeće, jedno ljepše od drugoga. Očarana sam.
![]() Čuvar je pravi!!! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka ne znam dali ti imaš te žute ivančice, koje se btw zovu doroncium orientale (lora će biti ponosna na mene-zapamtila sam) jer za tebe ću spremiti jednu već posađenu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma zasluga nije moja, netko prije mene je otvorio a ja uletila jer mi je bilo nepoznato. i oduševila se tim žutim cvijećem. Zamisli ovako gsto naizmjence žuto, bijelo...Predivno.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka baš mi je drago da si otvorila ovu donatinu temu, no na žalost nje već dugo nema, ali sam našla kako se zovu žute ivančice, a dobila sam od Hoye i iste ali bijele.
Super biljka, koja i kod nas cvjeta, ali je ipak treba spremiti po zimi, jer je meni dvije zime smrzla i onda opet na proljeće obnavljam. Ove godine ide unutra.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Donata, gdje siii?
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Gdje mogu naći dobre ideje za: vrtne sjenice, nadstrešnice, pergole, vrtni paviljoni.. Također me zanima vrtni namještaj koji će biti fiksiran za pod ili je u sklopu sjenice, pergole.. Vidjela sam nešto kod jedne kuće, u Baškoj na Krku iza Korintije ali nisam slikala jer je bilo mračno. To su bile dvije klupe i stol povezane sa nadstrešnicom na nekom podestu. Nije bilo ogromno ali mi se dojmilo. Pomozite ako znate nešto, preporučite.. Zahvaljujem vam, unaprijed!
|
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
ajme ja sam se zaljubila u ove zute ivancice
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
donata prekrasno, može usput pitanjce, kad i kak se sade ove "divokozjakice". iz sjemena ili ? jel mogu na južnu stranu uz kuću? |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Predivno cvijeće terasa, morala sam dati svoj komentar, zaista predivno |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Donata prekrasna terasa ( imali ste jako dobre keramičare) cvijeće je prelijepo a Aljaški vrlo ponosan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme donata - svaka ti čast - fenomenalno !!!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajme što je krasno na ovoj terasi!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je super, ali moj favorit su amarilisi.
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa zbilja si se duuugo skrivala od očiju javnosti i onda puf-pant iskoći divota!
Onaj pakujac- ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Evo da ne otvaram novu temu ....moje cviće u svibnju...
![]() Prvo nezaboravne donatice...i osteospermum najzastupljenije biljčice na mojoj teraci... ![]() ![]() potom amarilisi ![]() labudica ![]() dvogodišnji pakujac ![]() ovogodišnji ljiljani ![]() ![]() ![]() Ovo da vidite da nisam ljenčarila iako nisam bila na forumu... ![]() ima toga još... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |