Pomozite, decoupage-majstorice...uspjela sam!!!! |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 12:09 |
Samo hrabro naprijed, svaki sljedeći će biti bolji, a za prvi pokušaj ovo je i više nego dobro
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi pokušaj
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Tinaw, ovo je poklon,i upravo je danas otišao...
![]() Kaća43, salveta je, samo sam radila podlogu s drugim slojem salvete i bijelom bojom.
Ancii, čekam tvoju
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
super za prvi pokušaj!
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
ovo je jako dobro za prvi pokušaj ,samo nemoj odustati i molim te sačuvaj prvi rad,kada ih bude puno uvijek će ti on biti najdraži-sentimentalnost , što mogu
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maya za prvi pokusaj i vise nego dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Super ti je vaza!!Bravo!!
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Hvala, hvala
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
za prvi pokušaj i više nego dobro. bravo! a sad se bacaj na posao i da vidimo šta još znaš.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako lijepa vaza,nemoj sad odustati
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ako je ovo zaista prvo svaka cast... decentna i jako lijepa vaza.
Samo tako nastavi. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Maya, ako ti se sviđa probaj....podloga je frosti i samo salveta.
|
|
![]() |
|
Karmen, ovo je prekrasno!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ja sam radila i tako da najprije nalijepim samo onaj bijeli sloj salvete, a na njega motiv po želji i mogu reći da jako lijepo izgleda.
Stavit ću sutra sliku, ali ona nije vjerna originalu, u prirodi je stvarno lijepo.
Neka te ne smeta što taj bijeli sloj bude malo pogužvan, tako izgleda kao rižin papir.
Probaj, lako je oprati.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
|
![]() |
|
¸Hvala vam na dobrodošlici!
![]() Stavila bi sliku vaze i salvete koju želim oslikati, ali nisam sigurna da znam kako staviti slike...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maya i ja se pridruzujem dobrodoslici
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja ti želim dobrodošlicu
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |