Sta treba urediti.... |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 17:33 |
U slučaju da netko želi poslati neko cvijeće može mi se javiti pa da pokupim (izdaleka recimo na autobusnom kolodvoru u ZG sutra - četvrtak) ili vi bliži da mi predate u petak! Dogovori na pp.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da vas sve pozdravim, jako mi je žao što vam se ne mogu pridružiti...
Ali sam uvjerena da ćete uživati među tom dječicom, bez obzira što će te se naraditi, ali to će biti slatki umor!!!
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, onda od mene idu čuvarkuće i nešto seduma, a za karanfile ću još vidjeti sutra, jer taj meni kritični dio se raširio preko kamena, tako da mislim da nema baš nekakav korijen. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ako imaju zilu i mogli bi... iako sada je sve toplije tako da puno ovisi i o njma kako ce se brinuti... a pokoja cuvarkuca mislim da nece skoditi...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK, a daj mi reci što se tiče ovih čuvarkuća i seduma... Da ih nosim ili ne?
A tvoje stručno mišljenje za karanfile? |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam mislio pokupiti za svaku kucu po neste... tako da svaka bude drugacija... znaci za neke puzavce a za neke grmoliko cvijeće...
verbene, pelargonije,, begonije, kadifice, cinerarie, petunije, surfinije i sl...
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam dosta čuvarkuća, a i sedumi koje mi je shasha dala su se prilično raširili, pa mogu i to ponijeti. To bi bilo OK, je l'?
I ovi moji roza čupavi karanfili su se jako raširili, ali ne znam bi li to sada čupkao van i bi li se primilo i bi li uopće odgovaralo za ove žardinjere? To mi je uglavnom sve što imam... Moram još sutra pogledati ostalo, ali to je uglavnom to... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeća baš nešto i nemam , malo loša godina (zidarski radovi) malo moja ljenost, ali novčića nešto imam i mislim da , ne, ZNAM da mogu odvojiti nešto novčića i kupiti ono što treba da se i toj dječici život malo uljepša, da im pred kućom procvijeta cvijeće i razveseli ih jer na žalost život im nije dao sve ljepote koje je mogao.
Nema me na forumu puno, ali sad kad sam vidjela ove slikice već polako znam što moram napraviti i nabaviti. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja cu probati udjeliti nesto puzavih i nesto grmolikih biljki... bilo bi dobro da svaku kucu drugacije uredimo... da svaka bude po necem drugacijem.
Mislim da nece biti problema za skupiti cvijeće...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja već u glavi uredila ta korita(i one viseće tegle,usput)
Andrea,to je i meni prvo palo na pamet.Trajnice i pokoja ljetnica.Tako da nebude u jesen skroz pusto.Ja sam,režući neki borić,išla probati zapelcati isti sa tim grančicama.I uspjela sam,znači imam malih grmića iz "svog rasadnika".Sad,kad vidim gdje treba saditi,znam i šta trebam nabaviti.
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatkice male, odmah se sjetim mojih štićenika i godina provedenih radeći s njima
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.... sada ce biti lakse forumasima okititi sa cvijecem kucicu
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš će biti interesantno gledati te žardinjere nakon ukrašavanja.
Probat ću nabaviti nešto zelenog grmlja što bi moglo unutra prezimiti. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigle su nam slikice....
Stigle slike:
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to bi bila idealna prilika , jedni tamo a jedni ovdje , . ko gdje gravitira
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i link za pogledati
Mozda se forumasi mogu podijeliti po BLIZOJ teritorijalnoj pripadnosti pa tako bolje i direktno sudjelovati u akciji pomoci.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo... tako treba...
|
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Isto tako bi bilo i cvjeća,recimo imam kadifica ili može i vodenika,skupit će se i od mene
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad budete znali točan datum, možda i mi iz daljih krajeva budemo u Zg ili nekom bližem gradu..... Imam preglede za sina baš u to vrijeme. Mogla bi duže ostati i pridružiti se. Neću još ništa uplačivati, dok ne vidim točan datum akcije......
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Planiraamo akciju pocetkom 6 kraj petog tako da se moze do tada... barem nesto malo... a moze i vise puta po malo...
I ne zaboravimo na cvijeće ... Treba i cvijeća sto vise skupiti...
Trebamo se dogovoriti tko je odakle i moze poslati civjeće... mozda netko ce prolaziti pa moci povsti..
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |