Zakorjenjivanje |
Odgovori | Stranica 123 12> |
Korisnik | |
mememe
Mladi grm Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Kolovoz 2015 u 14:47 |
Zna li koji je najbolji način zakorjenjivanja šljiva, džanarika, trnina i ostalih prunusa. Znam da se obično vegetativno razmnožavaju dijeljenjem izboja iz korjena ali čitao sam da se mogu klonirati i grane. Kad i kako zakorjeniti izboje i grane?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima drvenog za rostilj odmah cu ga staviti....nisam vrbu nasla jucer sam bas gledala al nista od toga...pa moram nauciti i to ..jelda'''...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko kaže drveni ugalj, onaj za roštilj, a netko kameni... Neka stručnjaci riješe dilemu... Probaj staviti drveni (onaj za roštilj) pa ćeš vidjeti kako funkcionira.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih jako puno: Hoste, Hemerocallise, Echinaceae, Peonie, Aster, Heuchere... |
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
djeljenjem ili reznicama korijena?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje biljke se razmnožavaju djeljenjem korijena?
|
|
tekel
Upravo klijam Pridružen: 15 Kolovoz 2013 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makk-drveni ugalj znači može onaj za roštilj,a može se i naklijati jećam i onda se oberu zeleni vrhovi i samelju u pastu kojoj se može dodato i prašina drvenog uglja i u tu pastu se umaću reznice,a zrno jećma može se umetnuti u rez kod margotiranja.
|
|
Geography
Novo sjeme Pridružen: 16 Svibanj 2013 Lokacija: Lukavac, Bosnia Status: Offline Bodovi: 46 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću pokušati zakorijeniti nar i kivi sa vrbom
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od 4 sorte Buddleje na zakorjenjivanju u podrumu.
Plastična vrećica uklonjena samo radi slikanja. |
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da su grančice još čvrste, promijenit ću vodu, hvala!
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vodu u svakom slučaju moraš promjeniti. Ako su reznice počele gnjiti (ako su mekane), odreži gnjili dio do zdravog dijela. U čistu vodu stavi komadić kamenog uglja, možda uspiješ nešto spasiti.
|
|
khan
Nedavno posijan Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam stavio reznice nekoliko različiti vrsta u tegle s vrbom. no kako sam koristio kišnicu, izgleda da je došlo do bakterijskog zagađenja, na površini vode se stvara sluzava nakupina neugodnog mirisa. ima li smisla da rezice i dalje držim u toj vodi? da promijenim vodu? ili je sve propalo?
|
|
-Miles Vorkosigan |
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam probala staviti reznice u vodu sa vrbom,ali samo je vrba pustila korijenje
|
|
khan
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stavio sam nekoliko reznica drijena s nasjeckanom grančicom vrbe, pa da vidimo...
|
|
-Miles Vorkosigan |
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve sam stranice procitala! :-) hvala na savijetima, ja inace koristim hormon i vrecice, vrbu cu probati! Zna li netko pojedinosti ukorijenjivanja po mjesecevim mjenama? cula sam da su rezultati odlicni,,, ali kada bi to trebalo staviti na ukorijenjivanje?
|
|
LovorVisnja
Upravo klijam Pridružen: 23 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obzirom da je sezona, pelcajte lavandu za iduće ljeto
evo slike http://www.kuharicareceptisavjeti.com.hr/index.php/razni-dodaci-jelima/214-aromatini-eer-sa-lavandom |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro je prekrit ih s desetak cm pijeska i na njega poslagat teglice s reznicama
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Odgovori | Stranica 123 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |