Sandra.L - moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 17:50 |
i meni je zadnja baš onak kak treba , malo a puno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadnja kutijica mi je baš slatka..........Bravo.
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Radovi su ti prekrasni.Kutijica mi je odlična!
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Baš me vesele vaše pohvale! A ti, Franjice, sljedeći puta kada dođeš sprijateljiš se s mojom kćeri i problem riješen
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
lipi radovi sve me vuće da i ja uplovim u te vode ali nisam još sama sa sobom sigurna da bi ja to mogla pa se divim vašim
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ljepo ti je ispalo osobito poklopac od prve kutije
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Mogu li ja biti prijateljia tvoje kćeri, nisam na R ali slovo F je slično, prekrasne su kutijice ali ja ponovno slinim na onom raspucanom platnu!
Moram probati tako nešto napraviti, pa neka mi uspije barem pola kao tebi bit ću sretna!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Preslatko! Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Nekoliko radova... malo, ali što mogu kada nemam vremena
![]() kutijica za prijateljicu od kćeri
![]() ![]() jaja
![]() ![]() pa još jedna kutijica
![]() ![]() I nema više...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa jasno, najprije tečajčić u (ili se kaže na?) Viškovu (obećajem da neću dirati kamenje, brati masline i sramotiti vs
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
krasni radovi, a vicenza
ajme mislim da bi to bila katastrofa za buđet
|
|
![]() |
|
Zlatna porporina. Franjice draga, jučer smo SunceRi i ja posjetile sajam u Vicenzi. To je bio raj za oči i katastrofa za budžet... Gadna je bila jedino gužva... Svega za kupiti, svih mogućih čarobnih papira, materijala, boja, trakica, salvetica, drvenih kutijica, stalažica, većih ormarića, platna trokutastih, ovalnih, polukružnih, klasičnih... ajme, svega, svega baš... A tebe sam se sjetila čim sam ugledala hrpu staklenih tanjura svih dimenzija. Obzirom da si vrlo energična možda da se pripremiš za sljedeći sajam, mislim u 10. mjesecu, pa da nam se pridružiš?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slija je predobra, skoro sam se raspucala od ljubomore kad sam vidjela kako ti je uspjelo raspucavanje. Kojom bojom praha si radila?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
prekrasno nadahnuće i uradak bravo
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Sandra.L-dobro došla..
![]() Radovi su odlični, ali dah mi zastaje na štoku...i na onim raspuklinama..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
slika mi je fantastična, prekrasno se raspucalo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ću, ću samo ne znan kad, ali bit će neš sa salveticama sigurno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |