Horti-razmjena sjemena |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Prosinac 2011 u 09:19 |
Jagoda, zlatna si
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lijepi pozdrav
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ajoj Cimicifuga, da tek znaš kako je meni sad žao što nisam prije reagirala.Al što se može, ne daj Bože veće štete.
Zahvaljujem u svakom slučaju
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Šteta što nisi ovo prije objavila. Ja sam tri velike bacila u kompost prije selidbe sa vikendice nazad u stan. Baš mi je krivo, mogla sam obradovati tvoju mamu. Srdačan pozdravček!!! |
|
![]() |
|
Znam da sad još nije vrijeme ali ako bih mogla s nekim dogovotiti razmjenu za proljeće bilo bi mi jako drago. Tražim listiće afričkih ljubičica ( za mamu koja ih obožava ). Imam ljubičastu,rozu,bijelu i bordo pa sve ostale boje i šare dolaze u obzir.
Za uzvrat nudim aglaonemu ( ukorjenjenu biljčicu ), episciu cupreatu ( ukorjenjenu biljčicu ), i reznice crassule portulacee i schefflere...
I naravno vrtne biljke koje možete pogledati u "mom vrtu"
|
|
![]() |
|
Naravno, adresu molim.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Jel mogu ja žicati monardu roza i eventualno hostu, za moju sjenu i polusjenu?
![]() |
|
![]() |
|
Može Lilie, šaljem u ponedjeljak
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav Horti. Daj šta daš, može sjeme ako se ne primi šalješ mi biljke. Mogu i trajnice s korjenom. Gledala sam na net-u malo opise tvojih biljaka i mogu ti reći da za neke nisam ni čula a po slikama su prekrasne.
Pošalji mi adresu na pp, pa kada budem orezivala šaljem ti reznice.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ccc onda će to biti iznenađenjeee
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma daj Konte, misliš da znam što je bilo obećano
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Horti nisam zaboravila na obećano...samo čekam da napokon proviri iz zemlje...i snijega
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
I tebi pozdrav Lilie i dobro došla u ovu divnu cvijetnu družinu!
Pošalji mi adresu na PP.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav Horti! Nova sam i sada sam pročitala šta nudiš od sjemenja i dr.
Molim te da mi pošalješ od svega ako ti je ostalo.
Mogu ti ponuditi u zamjenu reznice clematis: "Dorothy Walton","Gladys Picard","Hagley Hybrid", "Rouge Cardinal" i neki tamnoplavi kojem ne znam ime.
Reznicu Rhyncospermum (zvjezdasti jasmin), te sobni Aeschynanthus.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
I meni stiglo. Hvala.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
Drago mi je čut da je sretno stiglo. Uspješnu sjetvu želim
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
danas stigle sjemenke.puno hvala
![]() |
|
![]() |
|
Danas su otišle pošiljke po svim dosadašnjim traženjima.
Hvala svima na strpljenju.
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
aquilegia
pakujac tanacetum parthenium achillea campanula persicifolia coerulea helenium crveno žuti coreopsis grandiflora bijele i ljubičaste monarde - Koliko možeš od ovoga.
Unaprijed hvala.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
nemrem vjerovati
![]() ![]() čekaaaaaaaam ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |