Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Korisnik | |
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 20:06 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvetek je super a nokti naj super, ja in uopce nemam samo pucaju.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Evo još jedan cvjetek, i moji noktici to isto ja sama radim
![]() ![]() ![]() Pusa svima |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-baš mi se sviđa...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa to nije za vjerovati kako mi je lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno je
![]() |
|
![]() |
|
hvala svima za komentare, evo nešto novo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Linaaa, krasno je ispalo
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
he he, pa da lagano je nije problem... :) anyway zovi me ultra ili Josip kako hoćeš da ne tipkaš tri dana ;)
|
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ma ja obozavam razigrani origami, a kad ti je nakon posla i svih obaveza dosta svega onda ti treba odmor uz nešto kreativno još kad lijepo ispadne
Trazeci razne dijagrame po netu par puta sam naisla na upute za vatromet, i mislila joj da bas di bi ja to napravila, i neki dan ajde da ja bolje proucim i kad ono skuzim osnovni potezi, joj pa to je lagano i eto uspijela napraviti vatromet s kojim su se svi igrali u petak na poslu jos ga nismo strgali :)) |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
leptir je zanimljiv, ali ovaj origami vatromet baš...
![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Nice, Lina ok je vatromet ispao super ...inače me nije privlačilo da to radim ali naletio sam par puta na to pa mal gledao :)
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
predivno
|
|
![]() |
|
Iz aviona se ne vide nepreciznosti, ali meni je jako zgodno.
|
|
![]() |
|
Nije baš precizno napravjen jer je papir malo lošiji, ali evo origami vatromet to je jedan taj model koji se okrece prema van i onda mu se mjenja izgled
![]() |
|
![]() |
|
Maredelmare Kami ti je odgovorila sve, to su ti isti cvjeteki kak i ona radi samo meni ispadaju drukčije jel radimo po istom receptu,ali nam drukčije ispada jel imamo drukčije načine izrazavanja i koristimo drukcije materijale.
Konkretno moj cvijet je i ljepljen i šivan u sredini. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kanzashi je cvijetak od tkanine, tj. ovaj cvijet na šnalici i radi se po principu savijanja latica od kvadratića pa šivanja ili lijepljenja latica u cvijet
![]() to je u Japanu tradicionalni ukras za kosu i rade razne kompleksne varijante takvih cvjetova, a ovo je jednostavna moderna verzija ;) |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Leptir ti je prekrasan
![]() ![]() Al, kako je kami komentirala i spomenula kanzashi (iako nemam pojma šta je to)...mora da ima neke veze s origamijem, jel', jel'??? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
da tako je
|
|
![]() |
|
jep jep najlijepši poklon je kad se nekome tvoj poklon jako svidi :D onda znaš da se trud isplatio :)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |