Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 39> |
Korisnik | |
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:25 |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam sijala lješnjake , ali niti jedan nije nikao
![]() Ovo me podsjetilo na tvoju klupicu i tvoj prekrasni vrt. ![]() http://photobotanic.photoshelter.com/image/I0000i2VlnusUirs |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
danas 4 ljesnjaka
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
juce je posadjena smokva
![]() |
|
![]() |
|
rado bi ja u Sarajevo!ali samo ako nije 06.maja jer tad slavim...
trave su predivne,i ljeti i u jesen ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga, rijetko svratim ovdje, ali znaj da si mi često u mislima, a posljednje godine i ja uživam u travama, prekrasne su. Nikad mi nije bilo toliko važno da mi je dvorište šareno, iako volim i cvjetnice, ali biljke koje imaju atraktivan list, vlati trave to je ono predivno.
Sve se nekako nadam da se u maju vidimo u Sarajevu, tebi to i nije tako daleko!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ima,ima,samo nek fino prezimi,travama se najvise radujem
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ajme noviteta ma
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
i stoji na kamenu,ali malo je nakrivljena,i problem je to ispraviti...
stigle su nove biljke ![]() dve potentille,f.Glenoroy Pinkie,i Red Ace... -pseudosasa japonica, -alyssum saxatile, -echinacea purpurea alba, -liriope muscari ingbersen, -penstemon barbatus praecox x nanus, -ophiopogon japonicus, -calamagrastis acutiflora karl forester, -sedum cyaneum, -sedum ery.mediovariegatum, -sedum matrona, -sedum herbstfreude, -geranium sang.max frei -geranium x magnificum, -pennisetum al.little bunny -chasmathium latifolium i to je to za ovu godinu ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A ti ljepo napravi klupicu i imaš uspomenu na djeda i kuću
![]() Bila bi lijepa kad bi stajala na kamenu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
danas je na redu sadnja dva badema(bajama),1 aronija,jastucac(aubretia gracillis),potentila nitida,semervivum arachnoideum(paukova mreza),erica carnea white,erica carnea pink,i spanski zvoncic...
|
|
![]() |
|
draga smrcko,nije klupica,ali zarko bi zeljela da bude...to je stari prag od dedine kuce,kojeg se ne zelim rijesiti...samo tesko ga je izmjestiti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo je sve prekrasno i sada u jeseni a tek na proljeće......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Kad je netko vrijedan sve pozlati, ni zima nije prepreka predivnom vrtu
![]() Sad sam dobila ideju kad sam vidjela onu tvoju betonsku klupicu, ako jeste klupica. I ja ću naći dva velika kamena, i na njih naštiklati drvenu klupicu. Ova klupica ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
draga GIOIAA,
Pošalji pp-adresu,
šaljem ophiopogon japonicus!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uh Gioo... Divan popis i krasno iščekivanje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ocekujem nove biljke
![]() potentilla fruticosa Glenory Pinkie, potentilla f.Red Ace, Pseudosasa japonica, alyssum saxatile, aster alpinus happy end, echinacea purpurea alba, helenium aut.rotgold, liriope muscari ingbersen, penstemon barbatus praecox x nanus, ophiopogon japonicus, calamagratis acutiflora karl forester, sedum cyaneum, sedum erythrostictum mediovariegatum, sedum matrona, sedum herbstfreude, geranium x magificum, geranium sang.max freii, pennisetum alop.little bunny, chasmanthium latifolium... |
|
![]() |
|
nadam se mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj,koliko si novih ruža posadila,pa to će na proljeće biti pravi raj za oči
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
posadjene su i 2 vatrena trna,crven i narandzast
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |