Araujia sericifera |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Rujan 2013 u 16:18 |
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...moja je imala bijele cvjetiće!
No, nemam je više...dvije zime sam je kopala i spremala u podrum, al onda jedne nisam , i smrzla se, a sjemenke nisu dozorile! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plodovi su još uvijek zeleni, ne otvaraju se, sjemenčice ne lete...
Nek budu još vani, ili....? Postoji li mogućnost da su sjemenčice zrele??? |
|
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mojoj araujiici dva ploda...
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sijala sam proljetos, ali nema ni jedne
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šmrc..ja osjetim miris, lijep, al samo kad zalepim nos na cveteke!
|
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad sam je ja imala bila je puna cvjetova i lijepo su mirisali, baš se osjetilo u njenoj blizini
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel' miriše ovaj cvijet?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvala je i meni....
|
|
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neka bude i dogodine...strpljiva sam ja...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super frida
obući će ga sigurno, ali vjerovatno tek dogodine |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija, udomila sam u vrtu tvoje dvije arauije...jedna je uz suho stabalce magnolije ( šmrcccc) koje nisam vadila van pa se nadam da ce ga arauija obući...druga je blizu kolone od terase pa nek se penje.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inače je nisam orezivala nikad - osim što bi pokidala grane koje su se ovijale oko drugih biljaka - i gušile ih
ali maknula sam žičanu ogradu koja je bila oko vrta , a arauija je sva bila upletena u tu žicu pa sam je morala otkinuti (na nekih 20ak cm dužine) |
|
DonaB
Novo sjeme Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija kakoje orezujes?
Ja sam sada orezala do zemlje kao i prosle godine mazda zbog toga nije cvetala ili nema veze. |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam svoju drastično orezala ovog proljeća i mislila sam da sam je možda i uništila, ali opet se razvukla
čak je i cvjetala - naravno ne bujno kao prošlih ljeta (sad je to samo jedna grana s pokojim malenim ogrankom) sjećam se da je i moja u prvo vrijeme imala tek pokoji cvijet i nisu se odmah razvili plodovi iz njih (ne prve godine cvjetanja) |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svoje sam sijala prošle godine
od tri samo je jedna cvjetala ovo ljeto ali nije imala puno cvijeta a ni plod se nije napravio
|
|
DonaB
Novo sjeme Pridružen: 25 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad se ne secam dobro jer sam je sijala pre tri godine i mislim da mi je brzo nikla oko 15 dana ,nakon prve godine posadila sam je u bastu ali mi nije jos cvetala .Dali neko zna posla koliko vremena cveta?
|
|
fuksija
Mladi grm Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sijala prije mjesec dana, ali mi nije nikla ni jedna biljka.
Sada kad vidim, kako je lijepa, moram da pojusam ponovo. Da li netko zna, za koliko vremena nice, od sijanja? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
Staky
Nedavno posijan Pridružen: 18 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 68 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je danas stigla biljćica od Natalije . Ja sam presretna , skaćem do plafona. Sad od sreće ne znam kud bi s njom ili u vrt ili u teglicu. Strah me da se ne uništi, iako bi ju ja preko zime zaštitila...ja sam u Zagrebu...šta da radim?
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |