Echeveria |
Odgovori | Stranica 123 52> |
Korisnik | |
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Travanj 2017 u 19:02 |
Bauhaus, MBM....
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kbszeljko
Novo sjeme Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A u kojoj trgovini bi se mogloo kupiti ovo cvijeće-----echeveria?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su lijepe i ima ih toliko vrsta da svatko može odabrati neku koju će imati, voljeti, ona što baca na roza još mi je ljepša
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe su ti i posudice. To se može ofarbati i u neku boju kad ti dosadi ta, u skladu sa ostalim u prostoriji.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako su lijepe.
Ja sam odustala o te biljke, led i hladnije noći su nekako napravile mi štetu. Dok ne nabavim plastenik ništa nema od tih biljčica. Jedan mi je led ostavio samo stabljičice bez lišća. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tangerina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Listopad 2013 Status: Offline Bodovi: 58 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na internetu nailazim na ovu moju i pod imenom echeveria glauca, a ja sam pod tim imenom kod Bešlića kupila ovu: http://www.kaktusi-beslic.hr/detail.php?id=373
koja mi je, btw, fantastična, mala je skroz i raste u jednom malo brdašcu od echeverija, moram vam uslikat :)
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
echeveria elegants |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa je...cvijet isto
|
|
|
|
tangerina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I evo jedna od meni dražih, od svih vrsta koje imam, ova definitivno najbrže raste i baca najviše mladica, ne znam točno koja je sorta, ali obožavam je
- - |
|
tangerina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni u Splitu većinu zime budu vani. Na natkrivenom, bez zalijevanja. Unesem ih samo kad zovu hladna jutra, oko nule, a to je prošlu zimu bilo možda 2-3 dana.
u zadnje 4 godine, jedna mi se echeverija smrzla, zaboravila sam je unijet, a bilo je -6. skinila sam listove, ostala je stabljika, i na proljeće se omladila sa preko 20 mladica :) sukulenti su po meni dušu dali za uzgajanje u Dalmaciji uz more zime su blage pa nema puno unošenja (meni bi to bio problem, jer nemam kamo s njima) a ljeti im ne smeta milijun stupnjeva, ne smeta im bura ni jugo jer su niski i čvrsti.. od puno biljaka sam odustala, ali sukulenti mi se samo množe i množe :) nego, na temu, u subotu sam u Bauhausu našla echeveriu red nešto, oblika je kao perle von nurnberg, ali boja je crveno-zelena, nisam je dosad vidila :)
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne ne mogu prezimiti vani, pogotovo na kontinentu, trpe kratkotrajne minuse i to ako su suhi, prezime na svjetlom i hladnom mjestu najbolje temp. oko 7 C , zimi se zalijevaju jako rijetko recimo mjesečno jedanput , u Dalmaciji (ako je zima blaga kakve su bile ovih godina) mogu opstati vani suhi i prekriveni agrofoliom |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pregledala sam sve vase slike i moram ptiznati da sam gustala, a ne moram posebno spominjati da sam se i ja navukla,molim da me netko ispravi ali jesam li ja dobro shvatila da one mogu prezimiti i vani, lp svim ljubiteljima ovih prekrasnih biljaka
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala...
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada sam došla na forum, nisam niti znala za njih ... za mene su sva ta debeljuškasta stvorenja bile čuvarkuće. Grozno ! Imam ih nekoliko i prava su uživancija pogotovo zimi kada vani sve utihne.
Odličan izbor za početak i želim ti puno uspjeha sa njima.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ste me zarazile sukulentima i kaktusima...terapiju sam počela ovom ljepoticom
|
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo cvate!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |