Polyscias fabian |
Odgovori |
Korisnik | |
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 14:30 |
Evo da malo obnovim temu
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Evo slikica mog Polyscias Balfouriana, negdje se navodi i kao Scuttellaria Ljepa i nezahtjevna biljka, voli ovlaživanje listova, zaljevati toliko da se korjenje ne posuši, ljeti i obilnije uz prihranu, ne držati na direktnom suncu |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasna ti je otok ova biljcica .... :)
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ju prije par godina oko godinu i nešto je izdržala. Imala je dosta svjetlosti (pored prozora - jug), ali nije bila izložena direktnom suncu. Zaljevala sam ju jednom tjedno i sve je bilo super, izdržala je oko godinu i pol, a onda kad sam otišla na godišnji i bila je prepuštena tuđoj brizi (da li od malo zalijevanja pa onda najednom preobilnog, jednostavno je lišće opalo, a i zgnjilila je.....ah....inače prekrasna biljka - stabalce sa zanimljivim listovima
|
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam je imala prošle godine....sada je više nema. ...bila su neka događanja da nisam par dana bila kod kuće i nije dobila vode. Iz mog iskustva,treba joj vlage ne previše ali redovito(češće po manje)..kod mene je bila blizu TV,ne direktno kod prozora i super je napredovala...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne nove biljke u mom domu. Pronašla sam različite podatke o uzgoju - od toga da traži puno sunca, do toga ne smije na sunce, samo na svjetlo mjesto, da traži vlažno, ali ne mokro tlo .... Zato molim ako netko ima ovu biljku - kako je održavati |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |