Cikas - moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 25> |
Korisnik | |
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 13:43 |
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će bolje, kako ne bi bilo, a i ovo što si pokazala je jako lijepo
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je drago da si se vratila i da ćeš nas opet razveseliti prekrasnim slikama.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikas , drago mi je što si se vratila na temu,nadam se da su neugodnosti prošle, ova smrdljivica je predivna, s nestrpljenjem očekujem još
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su, uopće se ne čini da je zima ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
PREDIVNO !!!!!!
Nije to mozda neka zabuna ?? ( Ljetna slika,he,he )
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikano danas predvečer! Zar nisu fantastične?
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odiševljena sam kao i svaki put kad pogledam slike
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja prošetah tvojim vrtom i želim ti da što prije ozdraviš.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je, rascvjetano, a i plodovi su tu
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da će me obradovat za Božić...
ovaj malo kasni, ali stić će i on (mislim da je bileli) |
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, stvarno je prekrasno kod tebe, sve rascvjetano, a masline - mljac ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim cvijetnim vrtićemželim ti brzo ozdravljenje.
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još malo sličica od kuće
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzo ozdravljenje želim i što prije se vrati svojoj ljepoti i svojim ,bez obzira što se oni dobro brinu o njim, tvolja ljubav treba svima
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Cikas
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinice,blue sky, moon- hvala vam na komentarima!
Free- moje izbivanje je bilo i iz zdrastvenih i inih problema. Evo i sad sam u Zagrebu, ujutro opet ulazim u bolnicu. O mom cviću se brinu moji muški dok sam ja odsutna. Vidim da im dobro ide, ja već 12 dana nisam kući. |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno
|
|
Odgovori | Stranica 123 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |