dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica 123 222> |
Korisnik | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 21:50 |
dugo me nije bilo kod tebe,sad sam šetala i divila se tvojim ljepoticama ,hoste su ti krasne ,imas ih zaista puno..ja odustajem od njih,sve su mi rupicaste ,bas mi lijepo viidt kad ih neko ima lijepe i čitave ...adenium ti je krasan,uspila sam i ja sacuvat tvog preko zime,eno ga lista i uziva kod mene..neki dan dok sam gledala svoj vrt opet si mi ti pala na um,jer u mom vrtu ima puno biljki od tebe,ti si prva osoba koja mi je poslala biljke kad sam krenila sa vrtlarstvom,i rado gledam kako moje JASNICE lijepo napreduju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Sponzorirani linkovi | |
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u vizitu dvorišta .... za božure
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet kod tebe da se divim, prelijepi bozuri, rodendendron je divan - ma sve je odlicno, uzivaj draga
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaktusići divne su ti katruže ali di su kraljice? Jesu se bockići dobili cvitne krune?
|
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme divne hoste imaš, jedna lijepša od druge. Moja tiha patnja. A ovaj
adenium na kraju kao šlag na torti i još gore dodaš prekrasnu jagodu.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
miska
Cvjetni guru Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa šetnjica među tvojim cvjetićima, krasni polegli božuri, a adenium je divan
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan adenium
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
već sam imala tu pjesmu u mislima kad evo i teksta |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija,samo za tebe,lijepa stara međimurska pjesma
Da nam pa dojde to vreme da pemo mi v Međimurje, da pemo mi v Međimurje, de rastu katruže. Lepe su,lepe katruže, jošće su lepše devojke, jošće su lepše devojke, ke beru jagode. Jagodice se bereju, koje goloba imaju, koje goloba nemaju žalosno živiju. Lepi je,lepi,zelen bor, jošće je lepši golob moj, jošće je lepši golob moj, ki je v Međimurju. |
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne cvjetne glavice božura, rododendron je predivan, krasna okučnica
|
|
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne hoste, lijepo ih je vidjeti u nizu; dobra ideja
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Odgovori | Stranica 123 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |