Slike cvijeća iz mog vrta... |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | |
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 09:48 |
Tek sam sad pronašla tvoj vrt, i kaj da velim: prekrasno! Zadržala sam se poprilično dok sam sve pregledala, ali sam jako uživala.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je cvijeće Pozvana
A za onu zlaticu ti pošaljem moje pauke. Popapali su mi sve zlatice te ih nisam ni špricala, a ni brala |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pridružujem se Toniju ---auuuuuuuu--smijeh me spopadne svaki put kad ovdje dođem na tvoju temu -- ali moram ti tamo nešto napisati i više se neću javljati-ali dok skupim snage i sve smislim |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Truba je stvarno prekrasno uslikana
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno..nemam rijeći
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo si bila i nema te -hajde nove slike cvijeća ne budi ljena -treba tebi otvoriti temu o ----------i tu si ti -
|
|
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaista kao što kaže smrčko prva liga, posebno mi se svidja ona bielo krem ruža
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće ti je prva liga, lijepo i puca od zdravlja. Želim ti još puno lijepog cvijeće
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvjetni kotač je genijalan . A i inače se vidi po detaljima ( uskrsni ukrasi, mini vrtići sa sukulentima...) da tu obitava gazdarica sa umjetničkom crtom i sa osjećajem za sklad i estetiku. |
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće je prekrasno, a fotke fenomenalne.....svaka čast ....ali što su agapantusi krasni........
|
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure, hvala. Uopće niti mrvicu ne zaostajete za mnom. Sve smo vrijedne i trudimo se oko svog cvijeća. Uostalom....ono to i zaslužuje!
Pusa svima koliko vas ima! |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeće je super, a adam ili adami
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš da nije bilo tako teško slikati par sličica, a baš bi bilo šteta, jer cvijeće ti je prekrasno
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni sad treba vremena dosta da ja sve to malo protumačim------ali sve ću da stignem a za ovo sve stvarno nemam riječi --------
|
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme u kojem sam ja zaostatku bilano zato sam sada uživala u tvom zaista prekrasnom cvijeću...i svako malo mijenjala šta mi se najviše sviđa i sad se nemogu odlućiti- ili ti ga- sviđa mi se sve redom
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno pozvana,bugica je
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće ,ali adam...uf stvarno je savršen!
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zlatne ruke. Nekim biljkama ne znam ime ali su me oduševile. Fuksija prekrasna ali orhideje!!!!! |
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I, ukoliko nekog zanima da se pohvalim svojom orhidejom, za koju sam mislila da više nikad neće cvasti. Kad ono....predivna je.
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=361&PID=258671#258671 |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |