KARMEN |
Odgovori | Stranica 123 42> |
Korisnik | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 16:33 |
Slucajno se nadjoh na tvojoj strani, i pregledala sam od 1 do 42 , radovi su ti super, a ova zadnja vaza mi je perfa.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad vidim da je vaza već dugo tu, ali pridružujem se pohvalama, baš mi je krasna
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Mima na ovoj patetičnosti .... i što netko razumije.....
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ćeš uspijeti usvemu što si naumila i što si mi tako slikovito opisala u pp.Točno znam kako se osijećaš i kakav te adrenalin drži.Mene to još uvijek nije pustilo i uživam u svemu što dovučem kući,što kupim,odbačeno na cesti preuredim.Uživaj...jer u tome se istinski može uživati,pogotovo ako još imaš i
podršku okoline.Uglavnom da te ne koče i da se zna da si ti glavna. I želim ti da svaki put kad se vraćaš kući,i stavljaš ključ u bravu pomisliš...to je. ...to moj lijepi ugodan dom šmrc malo sam patetična ko Branka Šeparović |
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen,jednostavno mi je došlo da te pozdravim:Ti si čini mi se redovita na mojim stranicama,apošto mene nije bilo duže vrijeme nisam htjela izostaviti niti jednu moju dragu gošću.U očekivanju novih radova(posljednja vaza ti je prekrasna)Šaljem ti pozdrave iz kišne Rijeke
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mumice, Nado, More, Nado posebno mi je drago da konačno vidiš moje slike.
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza je jako jako lijepa
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon mnogobrojnih praznih stranica pojavila se lijepa i originalna vaza , ukomponirana dva stila koja se u ovom slučaju odlično slažu.
Nadam se da je vrijeme praznih stranica prošlo. |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza je stvarno lijepa i tako profinjena i sve se uklapa
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maslina, Andora i Rose hvala vam .... budem slikala prostor poslije kada bude sve gotovo. |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza je prekrasna,ljepa,romantična. i like it!
|
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vaza je predobra i nekako mi se čini da je ovim ružicama baš tu mjesto
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
maslina55
Mladi grm Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako retro,vrlo svježa i lijepa,molim sliku prilagodbe u prostor...divna je
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, Kika, Mare, Proljeće, Primavera u stvari oko vaze i nije bilo puno posla više igra i da proljeće postojali su utori pa mi je to još više olakšalo. Ma moram vam priznati da me najviše oduševilo jer sam vazu prilagodila svom novom prostoru u koji će se super uklopiti.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...prekrasna, decentna, otmjena vaza... savršeno si pogodila boje a salvete koristila taman kol'ko je dovoljno, s mjerom i istančanim ukusom
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karmen, vaza je super!!!
Da li su na njoj postojali ovu " utori" ( ili kako da ih nazovem) koje si bojala ovom pastelnom bojom??
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni se jako sviđaju te kombinacije.......krasno si sredila vazu......još jedan dokaz da je često manje zapravo više......
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa vaza a još ljepša kombinacija.
|
|
KARMEN
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nato
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sredila si ti vazu... još uvijek te "pere" romantika... krasno
baš si je lijepo skombinirala... sviđa mi se ova teksturna površina.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Odgovori | Stranica 123 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |