Jokrajnik- moj vrt |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
ovcica
Mladi grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 17:27 |
Nestrpljivo očekujem nove slike . Posude su zakon, čuvarkuće uživaju u njima.
|
|
Život je more...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Jokrajnik,
malo sam navratila u tvoj vrt,
krenulo ti sa biljkicama,dobar si samo tako dalje.
Pozdrav iz Omišlja.
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posude su divne s biljkice u njima predivne
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe posude si napravio
|
|
jokrajnik
Nedavno posijan Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima!
Nije me dugo bilo,jer sam bio i još jesam u totalnoj gužvi(posao, fax, doma) i doslovno ništa ne stižem, jedino kaj tu i tamo škicnem na forum malo u to je to. Imam nekoliko novih biljčica, nadam se da ću uskoro staviti više slikica, a sada vam hoću pokazati posude koje sam napravio, nadam se da će vam se sviđati.. Lijep pozdrav!! |
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima,
hvala svima na lijepoj dobrodišlici, pohvalama i savjetma! Kaj se tiče hoste, ona se lijepo oporavila i sve one opekotine su nestale, nije joj odgovaralo kaj je bila na suncu i stavil sam joj novu zemlju i sada polako napreduje. moje mjesto je u Krapinsko zagorskoj županiji,negdje oko 50km južnije od Varaždina. Lijep pozdrav svima! *nadam se budu uskoro neke nove biljčice, a i s njima slike, trenutno sam u totalnoj gužvi, pa ništa ne stižem |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I od mene !!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e sad bum ja pitala (ispričavam se na svom neznanju) gdje je tvoje mjesto? nisam sigurna...jel to vž županija?
za vrtek sve pohvale sigurno će biti i novih biljčica uskoro |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Gricka
Odrastao grm Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijep ti je vrt Jo. Želim ti još jako punih novih i rascvjetanih biljčica. Samo naprijed. Bravo
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa nismo i bas blizu ja sam iz Lepoglave
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prije svega dobro nam došao! Fascinirao me tvoj prelijepi božur, ali napisala bih ti par riječi o hostama budući ih imam i odgovorno tvrdim da su najnezahtijevnije od svih biljaka koje sam imala! Ako zaviriš u moj vrt vidjet ćeš hoste od kojih najveća ima promjer veći od dva metra. Zasađene su u plitke žardinjere sa toliko malo zemlje da mi nikako nije jasno odakle crpe hranu za svoju nevjerojatnu bujnost! Nikada ih ničim nisam dohranjivala, traže jedino dosta vode i uživaju u hladu ispod odrine od vinove loze. U proljeće te relativno male žardinjere naprosto kipe od gomolja koje laka srca dijelim a one su unatoč tome i dalje ogromne i raskošne. Gledala sam hoste u poznatom daruvarskom parku (kojeg uređuju i njeguju vrtni arhitekti), niti jedna od njih nije ni upola od mojih! Jedini zaključak je da hostama najviše prija privatnost, ne treba im puno zemlje ali im to malo zemlje treba izolirati. Moje su žardinjere okružene betonom, niti s jednom biljkom ne dijele svoj dom. To je jedino logično objašnjenje do kojeg sam uspjela doći. Dakle, što manje sunca, što više vode i hladovine i, vjerojatno...ljubavi, to je dobitna kombinacija za raskošne hoste. |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrjedne ruke ćuda rade na vrtu,lijepo i uredno,svaka ćast.
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
okolica Belca..ti?
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oho pa dobro nam dosel jos jedan Zagorec na CIF ima nas sve vise i viselijep ti je vrt ,a vidim i prostran ima tu mjesta za sve i svasta samo treba pustit masti na volju al opet ne previse treba malo pripazit i na sklad.Nego daj ti nama reci ak moze iz kojeg si djela Zagorja
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala..ali te pohvale su više za moju baku, jer je ona glavna u povrtnjaku, ja sam samo pomagač
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo već dugo nisam vidjela,pravi seoski vrt
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jokrajnik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo u loncima je tako oduvijek, nisam slikao ništa već neko vrijeme, a i sve je uglavnom po starom..evo, samo neke slike..
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka ti čast na ideji s loncem. Ja sve skupljam hrabrost da pelargonije posadim u konzervu od graška. To je bila stalna praksa u mojem djetinjstvu. Trgovine su bile tako lijepo opskrbljene da su konzerve i bile jedini resurs. Kasnije, kad su počele dolaziti normalne vaze za sadnju cvijeća, žene su se žalile da ne uspijevaju tako lijepo kao u konzervama.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim zagorske brege, uživam gledati gorice, krasni su božuri, a pesonja je divan
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |