Ponešto iz mog vrta |
Odgovori | Stranica 123 21> |
Korisnik | |
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 15:04 |
Halo, gdje se skrivaš ti i tvoje divno cvijeće?
Zar te nije sunce izmamilo vanka!?
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamilice,lijepo sam prošetala tvojim vrtom,monarde,pakujac,ma sve je krasno a božur je najljepši.
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamilice, kod tebe ima stvarno svega.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamilice, sve ti je prekrasno i zdravo, al ovaj kalikant me ostavio bez daha!
Reci molim te, na kakvom mjestu u vrtu ti raste i možda još koju riječ o njemu... Hvala na ugodnoj šetnji! |
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se javim da sam živa. Imam privatnih problema, pa onda sve ostalo trpi. Ipak tu i tamo uspijem svratiti i pogledati što ima novoga. Puno mislim na sve vas.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana, drago mi je da ti je prijao.
Konti, bilo bi žalosno da nakon ulaganja u bunar, bude teksas u mom dvorištu. Ali svejedno ovo sunce sve sprži.
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilice lijep urod si imala, fino izgleda paradajz :)
pesonja je prva liga, a monarde fenomenalne kao da nema suše kod tebe |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, al posebno moram pohvaliti okus paradajza. Pravi je kakvog ga se sječam od nekad kad smo ga i mi uzgajali. Ovaj današnji kupovni nije mu ni sluga. Tvoj je punog zrelog, slatkog okusa i mirisa.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok i Sara,
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...draga, bila si nam vrijedna...krasni paradajzeki pretvoreni u vjerujem, fini umak...vrt ti je krasno rascvjetan...
lijepi pozdrav |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa neka se je potrefilo, baš volim žuto.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon, Glikice i Ksan, hvala na posjeti. Baš se nešto žuto potrefilo. |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim žuto a kod tebe puno žutog sve je prekrasno obišla sam ponovno cijeli tvoj vrt
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ono tvoje " sve nešto žuto " mi je fantastično !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasan urod i već spremljen za zimu, lijepo cvijeće
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
kamilica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si bila vrijedna !
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamilica,
|
|
Odgovori | Stranica 123 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |